Jovana pred porođaj u noćnom provodu

Autor:

Zabava

28.08.2017

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jutarnjeg programa televizije Pink Jovana Joksimović narednog meseca bi trebalo da se porodi i podari blizance svom suprugu Željku Joksimoviću, kojeg na nastupima prati u stopu iako je u poodmakloj trudnoći.

RepublikaFoto: instagram.com/jovanamac
Jovana Joksimović

Lepa Jovana nije želela da propusti Željkov koncert na otvaranju jednog hipermarketa, pa je u njegovom performansu uživala u društvu kolege i venčanog kuma Srđana Predojevića i njegove lepše polovine, a za svoje sinoćnje pojavljivanje odabrala je udobnu i ležernu garderobu - jednostavnu haljinu do poda i japanke u kojima se osećala prijatno.

Raspoložena i nasmejana trudnica svojom pojavom oduševila je mnogobrojne Željkove fanove, ali i kumu, koja je rešila da je fotografiše i pokaže je pratiocima na Instagramu. Sudeći po prizoru, Jovani blaženo stanje zaista prija, a osim vidljivog trudničkog stomaka, njena linija i dalje deluje savršeno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading