Dea se vraća na Pink: Željko Mitrović objavio srećne vesti iz bolnice!

Autor:

Zabava

02.04.2019

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Mitrović, vlasnik Pinka, posetio je voditeljku Deu Đurđević u bolnici, gde se Đurđevićeva oporavlja i leči posle teške saobraćajne nesreće.

Foto: twitter.com/@zeljkomitrovic
Željko Mitrović sa Deom...

Ona je posle skoro dva meseca napustila je VMA i prebačena je na ortopediju Kliničkog centra. Željko Mitrović je danas objavio na svom Tviteru fotografiju sa voditeljkom, koja se uskoro kako je napisao vraća na posao. 

- Moja Deica je sve bolje i bolje i uskoro se vraća na posao, jedva je ubedih da ne dolazi u subotu da brani Pink! Ljubav naša - napisao je Željko uz fotografiju koju je objavio na Tviteru.

 

 

Podsetimo Dea je imala tešku saobraćajnu nesreću početkom februara kada joj je autobus otkinuo ruku u ulici Neznanog junaka u Beogradu kada je pošla na posao. Naime usled sudara i klizavog kolovoza koji se tada dogodio Dea je izašla da vidi kolika je šteta na njenim kolima i imala tu nesreću da autobu naleti baš na nju. Ona je tada zadobila jezive povrede i dva puta je operisana na VMA. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
CTOJAH

02.04.2019 15:57

Како је мила и драга. Стварно је лепи борац. Лепотица наша. Желим брзо оздрављење.