Ne pričam sa ženom pred koncert: Željko Vasić otkrio da ima neobičan ritual uoči svakog nastupa!

Autor:

Zabava

21.03.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop pevač Željko Vasić uživa u uspehu koji je ostvarila njegova pesma "Večiti romantik", a kako uveliko priprema koncert u Kombank dvorani 5. aprila, za Srpski telegraf je otkrio da sa suprugom ne priča uoči izlaska na scenu kako bi se što bolje koncentrisao.

RepublikaFoto: instagram.com/v.zeca
Željko Vasić...

Pevač je kroz osmeh ispričao da pred početak koncerta voli da provede izvesno vreme sa muzičarima sa kojima će da nastupi kako bi se sinhronizovali i posao odradili onako kako treba.

- Možda nekome zvuči čudno, ali ja ne pričam ni sa suprugom ni sa prijateljima pred koncert jer se tako najbolje koncentrišem. Ja volim da se osamim sa kolegama sa kojima izlazim na scenu, da razmenimo energije i da se svi zajedno uskladimo. Svaki muzičar ima neke rituale i svakako da je to potrebno svima kako bi se što bolje koncentrisali. Popije se koja pred izlazak na binu, to se podrazumeva malo za opuštanje - rekao je pevač.

Vasić: Popije se koja, naravno, pred izlazak na binu, malo za opuštanje

Željko je potom otkrio i da na koncertima ne peva pesme kolega, već isključivo svoje nove i stare hitove.

- Nemam običaj da na koncertima pevam tuđe pesme poput većine kolega. Ne kažem, naravno, da je to loše, ali ja to ne praktikujem. Posvetim se samo svom repertoaru od početka do kraja jer su koncerti prilika da se sa publikom što bolje upoznam i da svi uživamo zajedno - kaže iskreno Željko za naš list.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading