Ispovest Šabanove ljubavnice samo u Srpskom telegrafu! Cuca: Nikada se neću udati!

Autor: Republika

Zabava

26.02.2019

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ivona Negovanović Cuca (29) danima je u šoku zbog tragične smrti kralja narodne muzike Šabana Šaulića. U ekskluzivnoj ispovest za Srpski telegraf koju ćemo objaviti u izdanju od srede 27. februara, Cuca je istakla da je smrt pevača za nju najtragičniji događaj u životu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ, facebook.com
Cuca neutešna posle Šabanove smrti

- Smršala sam 10 kilograma od njegove smrti. Ne jedem, ne pijem, ne spavam, ne dišem... Umrla sam zajedno sa Šabanom. On je sa mnom provodio vreme dok su njegovi bili van zemlje. Bili smo 15 godina zajedno. Volela sam samo Šabana i sigurna sam da se nikada neću udati - zaključila je Cuca.

Takođe, Cuca je za naš list otkrila da je doputovala iz Beča kako bi otišla na grob Šabana Šaulića.

- Došla sam u Beograd i u kasnim popodnevnim časovima otišla na Šabanov grob. Upalila sam mu sveću i položila cveće. Nisam mogla da se suzdržim, a da ne zaplačem - kaže Cuca.

Da li je bila sa Šabanom zbog novca? Šta joj je pevač rekao neposredno pre tragedije? Koliko su često razgovarali putem video poziva? 

Ovo su samo neka od pitanja na koja je odgovorila Negovanovićeva, a sve možete čitati u sutrašnjem Srpskom telegrafu.Foto: Privatna arhiva

Naslovna strana Srpskog telegrafa od 27. februara 2019. godine

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Jelena

26.02.2019 22:24

Svaka čast! Eto koga je voleo,i koga je voleo,ali zaista,od srca. Izašlo je belo na videlo! Zamislite nije Goca,nego Cuca.

Odgovori 13 27
aleks

27.02.2019 01:50

Njoj 29 a bili 15 god . Znaci od 14 mu ponosna ljubavnica ?!! Bruka i sramota ...jadan je ovaj narod gdje se ljubavnice bez trunke srama svrstavaju u nesto sto bi trebalo biti prihvatljivo

Odgovori 29 5
vera

28.02.2019 15:26

@aleks - Ova bludna i nemoralna Švalerka blati Šabanovo ime i sveti se njegovoj porodici.

Odgovori 10 1
Đurđe

27.02.2019 13:10

Mrzim švalerke nemoralne i bludne.

Odgovori 20 2