(FOTO) Oko ovog stana se Ana i Darko otimaju , a sada je Sevićka u njemu okitila jelku!

Autor:

Zabava

17.12.2018

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razvod Ane Sević i Darka Lazića i dalje je na čekanju budući da ne mogu da se dogovore oko podele imovine, preciznije stana u kom su živeli dok su bili u ljubavi.

Foto: instagram.com/anasevicofficial
Ana okitila jelku u stanu u kom je živela s Darkom...

Iako je prvobitno Darko, koji je ovu nekretninu kupio na početku braka po ceni od 300.000 evra, bio voljan da je Ani prepusti kako bi ona tu živela sa njihovom ćerkom Lorenom, Lazić se predomislio kada je Sevićeva započela vezu sa svojim dečkom Danijelom Nedeljkovićem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?✨❤️ Predivna noc uz nasu dragu @anabekuta1 ❤️??

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on Dec 13, 2018 at 12:09pm PST

Tada je pevač tražio da prodaju stan i novac podele, što se Ani nikako nije dopalo, te je njihov razvod i dalje na čekanju. Celokupnu podelu sprečila je i saobraćajna nezgoda koja se dogodila pevaču, a dok on boravi u banji "Selters" u Mladenovcu gde se oporavlja od teških povreda zadobijenih u saobraćajnoj nezgodi, njegova bivša supruga objavila je fotografiju i snimak okićene jelke.

- Deda Mraz i ja smo ove godine bili jako vredni. On svoj deo nije još dovršio, ali ja jesam. Predstavljam jelku, izdanje 2018/2019! - pohvalila se Ana.

Foto: instagram.com/anasevicofficial
Ana Sević pokazala jelku...

Ona se svojski potrudila da ukrasi dom u kom su nekada živeli, jelka u njihovom domu je ogromna i maksimalno okićena, a stan oko kog se Ana i Darko bore je veoma raskošan.

Ana se pohvalila jelkom, a Darkovoj i njenoj ćerki Loreni će se sigurno dopasti. Osim jelke, na polici pred je i uramljena Lorenina fotografija pa je jasno da je reč o stanu u kom su Ana i Darko nekada živeli.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Seka

21.12.2018 07:45

Razvod braka i podela imovine su dve odvojene pravne radnje. Tek posle razvoda se pokrece imovinski postupak, tako da ko zna sta je u pitanju u ovom slucaju!