S cveta na cvet: Sloba uhvaćen s Lukasovom bivšom!

Autor: Pink.rs

Zabava

30.11.2018

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Radanović, osim što je poznati pevač, postao je poznat i kao veliki zavodnik. Naime, od trenutka kada je postao najpoznatiji rijaliti preljubnik, pažnja devojaka mu ne manjka.

Foto: instagram.com/slobaradanovic
Posle nastupa završio s Lukasovom bivšom...

Ovoga puta, uhvaćen je sa Branislavom Pašajlijom s kojom je Aca Lukas bio u kratkoj vezi prošle godine nakon razvoda od Sonje Vuksanović.

RepublikaFoto: instagram.com/branislava.pasajlija
Lukas će baš da se potrese...Branislava i Aca

Sloba je u četvrtak uveče imao tezgu u jednoj od prestoničkih kafana, njegov nastup je uveličala svojim prisustvom i bivša devojka Ace Lukasa, Branislava Pašajlija, koja je sa pevačem odlučila da se druži i nakon toga.

Foto: instagram.com/braniiiislava
Branislava ga i snimila...

- Branislava i Sloba su se upoznali preko zajedničkog prijatelja. Brzo su se skapirali, imaju dosta zajedničkih tema. Kada je čula da Sloba nastupa u Beogradu, ona je odlučila da ga ispoštuje i da dođe na nastup, društvo su joj pravili njegovi prijatelji, a sto za kojim su sedeli je bio blizu bine. Sloba je napravio odličan provod, a nakon toga njih dvoje su odlučili da se počaste u to ime i dogovorili druženje u jednom stanu na Novom Beogradu, gde su ostali do jutra - preneo je izvor.

Međutim, Sloba je najpre tvrdio da Branislavu i ne poznaje:

- Ne znam ni ko je Branislava Pašajlija. Ne znam stvarno ko širi takve dezinformacije i odakle im te gluposti? - a onda se prisetio zajedničke fotke koja je nastala te večeri, pa dodao: 

- Slikalo se mnogo devojaka, stvarno ne znam na koga mislite. Aha, da, sećam se... Stvarno ne poznajem devojku. Sinoć se uslikala sa mnom i to je to. Mislim da je bila za stolom ispred bine - prisetio se Sloba. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maja

30.11.2018 16:02

Usrećila Lukasa. Sada će i Slobu. Neka pripremi pare.