RHMZ UPOZORAVA! U NAREDNA TRI SATA PLJUSKOVI SA GRMLJAVINOM: Izdata nova najava vremenskih prilika, u jednom delu Srbije će biti KRITIČNO (FOTO)

Autor:

Vesti

25.09.2023

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je RHMZ i najavio, u pojedinim delovima Srbije biće kiše i pljuskova sa grmljavinom.

RHMZ UPOZORAVA! U NAREDNA TRI SATA PLJUSKOVI SA GRMLJAVINOM: Izdata nova najava vremenskih prilika, u jednom delu Srbije će biti KRITIČNO (FOTO)

Foto: Pixabay.com

Nevreme

Republički hidrometeorološki zavod objavio je novu najavu u kojoj se navodi da se u naredna tri sata u delovima zemlje očekuju pljuskovi.

- U naredna tri sata pojava kiše i pljuskova sa grmljavinom očekuje se na jugozapadu Srbije - stoji u najavi RHMZ-a.

Foto: printscreen/RHMZ

Najava RHMZ

Kako je i najavljeno, u Srbiji je danas vreme umereno do potpuno oblačno, mestimično s kišom, a ponegde je moguć i pljusak s grmljavinom.

Pre podne na severu i istoku, a do kraja dana i u ostalim krajevima najavljen je postepeni prestanak padavina, zatim i delimično razvedravanje. 

Vetar slab i umeren, na istoku Srbije i jak, istočni i severoistočni. Najniža temperatura od 14 do 18 stepeni, a najviša od 20 do 27 stepeni, saopštio je Republički hidrometeoroloski zavod.

U Beogradu je ujutru i pre podne bilo umereno do potpuno oblačno vreme, povremeno s kišom. 

Posle podne suvo uz delimično razvedravanje. Vetar slab i umeren, severoistočni i istočni. 

Najniža temperatura oko 15 stepeni, a najviša oko 23 stepena.

U Srbiji će sutra u toku dana u većem delu zemlje biti pretežno sunčano i toplije, uz najnižu temperaturu od 11 do 17, a najvišu dnevnu od 24 do 27 stepeni, naveo je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

I u Beogradu sutra ujutro u pojedinim delovima grada kratkotrajna magla. U toku dana pretežno sunčano i toplije. Vetar slab i umeren, istočni.

Prema prognozi za narednih sedam dana, do 2. oktobra, u Srbiji se očekuje u većini dana pretežno sunčano, povremeno uz umerenu oblačnost, sa maksimalnim temperaturama od 24 do 28 stepeni. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading