"EKSPLOZIJA" KAKVA SE NE PAMTI! Reprezentativac Hrvatske stiže u Hajduk!

Autor:

Sport

25.09.2023

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve u sklopu transfera tinejdžera iz splitskog mezimca.

"EKSPLOZIJA" KAKVA SE NE PAMTI! Reprezentativac Hrvatske stiže u Hajduk!

Foto: Tanjug/AP

Istog dana kada je napravio najveći transfer u istoriji, prodajom Luke Vuškovića u redove premijerligaša Totenhem Hotspura, splitski Hajduk je dogovorio najveću "bombu" prelaznog roka!

Mladi tinejdžer nastaviće karieru u Londonu, dok će nasuprot tome jedan od najvećih snova navijača Hajduka konačno se ostvariti! Tačnije, po mnogima najbolji igrač koji je potekao sa tih prostora i višegodišnja želja "torcide" navodno je dogovorio dolazak u voljeni klub.

Reč je naravno o Ivanu Perišiću, vezisti Totenhema i reprezentativcu Hrvatske. Prema pisanju Sportskih novosti, klubovi su dogovorili prelazak bivšeg igrača Intera u redove Hajduka, a sve u sklopu dogovora vezanih za transfer već pomenutog vunderkinda Vuškovića u tabor "pevaca".

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Na žalost navijača Hajduka, rođeni Splićanin verovatno neće odmah moći da pomogne "bilima", pošto se na startu sezone povredio na treningu, a obzirom da je zadobio jak udarac, predstoji mu pauza od najmanje šest meseci.

Međutim, ukoliko oporavak protekne po planu, splitski klub već u dobrom delu prolećne polusezone moći da računa na jedno od najvećih pojačanja u klupskoj istoriji.

Perišić je u Totenhem stigao iz milanskog Intera, a tokom karijere je nastupao još za Sošo, Klub Briž, Borusiju iz Dortmunda i Volfzburg, pre dolaska na "Đuzepe Meacu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading