RHMZ IZDAO NAJNOVIJE UPOZORENJE! Oluja stiže u Srbiju, u Beogradu kiša već počela da pada - sledeći NA UDARU ovi delovi zemlje

Autor:

Vesti

29.08.2023

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republički hidrometeorološki zavod izdao je novo upozorenje.

RHMZ IZDAO NAJNOVIJE UPOZORENJE! Oluja stiže u Srbiju, u Beogradu kiša već počela da pada - sledeći NA UDARU ovi delovi zemlje

Foto: Pixabay.com

Nevreme

Republički hidrometeorološki zavod upozorio je da se danas u Srbiji očekuju pljuskovi i grmljavina, uz grad i olujni vetar u južnim, centralnim i istočnim krajevima zemlje posle podne i uveče. 

- Oblačnost sa područja Bačke, Srema, zapadne i jugozapadne Srbije premeštaće se ka istoku uslovljavajući kišu i pljuskove sa grmljavinom, a lokalno i pojačan vetar i veću količinu padavina od 10 do 20 mm za kratko vreme. Takođe, na području istočne Srbije, Braničevskog okruga i juga Banata i u naredna dva sata očekuje se izolovana pojava pljuskova sa grmljavinom - najavljuje RHMZ.

Republički hidrometeorološki zavod izdao je u 7.30 upozorenje da će na području Beograda u naredna dva sata pasti kiša i pljuskovi sa grmljavinom.

Prema vremenskoj prognozi, danas će biti svežije u odnosu na prethodni period sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, koji će posle podne i uveče u centraloj, južnoj i istočnoj Srbiji ponegde biti i intenzivniji uz pojavu grada i olujnog vetra u zoni pljuskova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading