SNS: Opozicionari su zastupnici "velike Albanije"!

Autor: Tanjug

Vesti

09.09.2017

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska napredna stranka ocenila je danas da Demokratska stranka, zajedno sa svojim koalicionim partnerima, Sašom Jankovićem, Vukom Jeremićem i Dverima, sramno pomaže Aljbina Kurtija i sve one čiji je jedini cilj da se na Kosovu i Metohiji zatre sve što je srpsko.

RepublikaFoto: Tanjug
Naprednjaci osuli paljbu po opoziciji

U saopštenju SNS se navodi da su DS, Janković, Jeremić i Obradović još jednom pokazali da su oni zastupnici politike Envera Hodže i velikoalbanskog koncepta.

- Aljbin Kurti, najdosledniji sledbenik politike Envera Hodže, rodonačelnika politike stvaranja "velike Albanije", uživa nedvosmislene simpatije Demokratske stranke, Jankovića, Jeremića i Obradovića, koji danas otvoreno navijaju za njega i javno ga podržavaju - navodi SNS u saopštenju.

Naprednjaci ocenjuju da nakon svih pokušaja da upropaste Srbiju svojom pljačkaškom politikom, Demokratska stranka, Janković, Jeremić i Obradović sada sramno pomažu Kurtija i sve one čiji je jedini cilj da se na Kosovu i Metohiji zatre sve što je srpsko.

Ove opozicione stranke u svojim istupima kritikovale su Srpsku listu zbog prihvatanja da uđe u kosovsku vladu koju će predvoditi Ramuš Haradinaj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading