PREDSEDNIK O OPTUŽBAMA SAVEZA ZA SRBIJU: Nekima nijedna situacija nije dovoljno ozbiljna - ZATO I IMAJU 10 ODSTO NA IZBORIMA

Autor: Republika

Vesti

29.09.2018

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je optužbe koje su na njegov račun uputili predstavnici Saveza za Srbiju, a u kontekstu brutalne šiptarske provokacije kada su kosovske specijalne snage ROSU upale na sever KiM i držale pod blokadom hidrocentralu Gazivode.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Vučić

Odgovarajući na optužbe koje su došle iz redova SZS da je ceo današnji događaj bio "režiran" sa "koalicionim parternima iz Prištine", Vučić je podsetio da su upravo pojedini lideri SZS bili u koaliciji sa Ramušem Haradinajem i to u vreme kada nije bilo granice na Brnjaku.

- Mi Srbi smo nekad takvi da nam pored nas samih ne trebaju "prijatelji sa dugim cevima". Pa oni su u koaliciju da bi napravili granicu - istakao je Vučić i dodao:

- Za neke situacija nikada nije dovoljno ozbiljna da bi se ponašali odgovorno i ozbiljno. Zato imaju i 9 ili deset odsto na izborima - konstatovao je Vučić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (48)

Loading
Marija

29.09.2018 20:08

O njima i ne treba komentarisati jer oni ne bore se za Srbiju i Srbe vec za svoje licne interese.

Anja

29.09.2018 20:09

Naša opozicija na momente se ne razlikuje od grrupacije koja obitava u Prištini.

Milovan

29.09.2018 20:10

Šta reći za skup propalih, žutih političara koji traže koji jeftin poen i koji minut slave!?

Marija

29.09.2018 20:11

Kod njih nema nikakve ozbiljnosti jer oni spajaju i ono nespojivo i nije ih uopste briga za Srbiju.