Jovanov: SZS nastavlja sa vređanjem premijerke Brnabić

Autor: Republika

Vesti

27.09.2018

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov izjavio je danas da su "Ðilas, Jeremić, Lutovac, Obradović i ostali iz njihovog saveza", nakon što su pozvali na silovanje premijerke Srbije Ane Brnabić, nastavili u istom pravcu i nazvali su predsednicu Vlade Srbije "jeftinom".

RepublikaFoto: Tanjug
Milenko Jovanov

- Jasno je da ne postoji uvreda i prostota koju nisu u stanju da izgovore - rekao je Jovanov, a navedeno je u saopštenju SNS.

Kaže da su za vreme zasedanja Generalne skupštine UN predstavnici tog saveza, "zajedno sa delegacijom Albanaca sa Kosova, poput poslednjih jadnika, čamili po hodnicima, pravili zasede učesnicima i iskakali iza ćoškova ne bi li ih ščepali i slikali se sa njima telefonom, a zatim požurili da sve to okače na društvene mreže ne bi li barem tako ispali važni i značajni, kad to već nisu u realnom životu".

Jovanov dodaje i da "osim što su obe ove grupe ilegalno upale u zgradu UN", postoji još jedna sličnost između Pacolija i Jeremića: "obojica su u Njujorku zdušno radili sve što su mogli protiv države Srbije".

- Budući da Ðilasov, Jeremićev, Lutovčev i Obradovićev savez do dana današnjeg nije osudio poziv na silovanje Ane Brnabić, koji je, u ime svih njih, uputio lažni sindikalac i predsedavajući njihove koalicije Željko Veselinović, pitam se da li se Vuk Jeremić u Njujorku pohvalio ljudima koje je na prepad zaustavljao u zgradi UN, da je politika za koju se zalaže, a za koju se zalažu i Ðilas, Lutovac, Obradović i ostali u savezu - pozivanje na silovanje legalno i legitimno izabrane premijerke Srbije Ane Brnabić - rekao je Jovanov. 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (54)

Loading
Marija

27.09.2018 15:19

SZS da li sem uvreda i pretnji zna nesto drugo i da li znaju kome oni prete svom narodu od koga ocekuju podrsku.

Marija

27.09.2018 15:20

Na njihove uvrede i pretnji uopste ne treba komentarisati i spustati se na njihov nivo koji je dotakao dno dna i to je sramota za nazovi opoziciju.

Darko

27.09.2018 15:23

Sramno i prostacko ponasanje opozicije.

Milan

27.09.2018 15:24

Ovim je opozicija pokazla svoje pravolice.