OPOZICIJA OPET IZAZIVA KRVAVO ZLO U SRBIJI!

Autor: Republika

Vesti

13.09.2018

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Republikanske stranke Nikola Sandulović, opsednut mržnjom prema aktuelnoj vlasti i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, na svom profilu na Fejsbuku objavio je poruku kojom poziva na krvave nerede i haos u Srbiji!

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Nikola Sandulović

Opoziciono ludilo prevršilo je svaku meru. Nakon javnih poziva na oružje, rušenje vlasti i ubijanje političkih neistomišljenika nastavili su sa pozivima na krvave nerede i izazivanje opšteg haosa u Srbiji.

Na društvenoj mreži Fejsbuk oglasio se lider Republikanske stranke Nikola Sandulović koji je istakao da se vlast u Srbiji mirnim putem ne može srušiti, već je objasnio kako se spremam krvava borba, aludirajući na ubistva i opšti haos.

- Teška srca priznajem da ovaj ološ sa vlasti neće otići mirnim putem. Srbiju čeka krvava sloboda i ja ću biti spreman na vreme koje dolazi. A VI? - napisao je on, a preneo informer.rs.

Pored poziva na haos i krv, Sandulović je otišao toliko daleko da je rekao da će i sam učestvovati u tome. Dakle, opozicija na sve moguće načine pokušava da se domogne vlasti i ne mari za eventualno stradanje nedužnih građana pošto im je u glavi vlada samo jedna ideja - kako se dokopati vlasti i zgrnuti sebi pare u džep.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (27)

Loading
Mililca

13.09.2018 15:27

Ovaj covek mora da odgovara za ovakve reci- za pozivanje na linc i prolivanje krvi! To je nedopustivo!!!

Kristina

13.09.2018 15:27

Svako ko iz opozicije izgovori rec nemiri, nasilje i ubistva treba hapsiti, jer pozivaju nasu decu na sukobe.

Milica

13.09.2018 15:33

Zasto neko ne sankcionise ovakve objave i pozivanje na krvoprolice? Dokle da se provlace izjave kojekakvih opozicionara?

mara

13.09.2018 15:42

Od opozicije smo doziveli samo najgore.