ŠIPTARSKI KRVOLOK VESELJI: Gazivode su Kosovo!

Autor: Republika

Vesti

12.09.2018

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik kosovske skupštine Kadri Veselji izjavio je da Gazivode pripadaju Kosovu kao i da je integritet Kosova nepovrediv.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kadri Veselji

- Mi nemamo nikakve teritorijalne pretenzije ni prema kome. Postupaćemo u skladu sa dobrosusedskim odnosima. Istovremeno nastavljamo saradnju sa našim partnerima SAD, Velikom Britanijom i naročito Evropskom unijom, jer je to naš dom - rekao je Veselji, a preneo RTK2.

Istovremeno, šef Parlamentarne grupe Demokratskog Saveza Kosova Avdulah Hoti, koji je boravio u Južnom delu Mitrovice, kazao je da Kosovo nikada neće odustati od severnog dela teritorije.

- Imam na umu da smo u delu Kosova gde se s druge strane mosta i dalje ne poštuje suverenitet Kosova. Imamo problem sa bezbednošću i zaštitom građana koji žive u ovom delu, ali mi nikada ne treba da odustanemo od tog dela Kosova - rekao je Hoti na debati sa građanima Južne Mitrovice, preneo je RTK2.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (34)

Loading
Milan

12.09.2018 12:25

Lako je pricati, treba i dokazati,

lela

12.09.2018 12:27

Ne zele oni mir, pokazali su haosem koji su pravili, sad u skupstini imaju teatar,uzas.

Jankovic

12.09.2018 12:31

Krvniku i ratni zlocincu Gazivode jesu Kosovo i u pravu si, ali Kosovo je Srbija i na tudjoj si zemlji!

Brusko

12.09.2018 12:52

Nesto lose si sanjao...