TUGA: NEPISMENI ŽIVKOVIĆ PROZVAO PAJTIĆA

Autor: Republika

Vesti

11.07.2018

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Živković, bivši premijer Srbije i predsednik Nove stranke isprozivao je nekadašnjeg kolegu i bivšeg predsednika Vlade Vojvodine, Bojana Pajtića na Tviteru. Nije to ništa čudno za opozicionare - u očaju i pokušaju pranja ruku od zavijanja Srbije u crno, iznose prljav veš na sve strane - i to je u načelu ipak dobro, jer narod može da vidi ko je kakav od njih i kako je radio. Ipak, kad to ne znaju ni gramatički ispravno da napišu, pa se prepiru da li se piše "pokrainska" ili "pokrajinska", pa to je stvarno tuga... I čude se kako im je sve pošlo naopako u političkoj utakmici?

Foto: twitter.com/Bojan Pajtić

- Neki bivši, koje nisi ni motkom mogao da isteraš iz fotelje, makar bila i pokrainska, koji su bili kohabitaciona vlast sa AV, danas mudruju o bojkotu parlamenta i izbora. Šta se promenilo u poslednjih par godina? Zašto tada nisu bojkotovali? Zbog građana ili zbog fotelja...? - napisao je Živković, aludirajući na Bojana Pajtića i njegovu izjavu da opozicija ne može da pobedi na izborima, i da bi trebalo da razmisli o bojkotu istih.

Foto: twitter.com/Bojan Pajtić
Foto: twitter.com/Bojan Pajtić

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (32)

Loading
Željko

11.07.2018 10:34

Žuti prvo puste korenje, pa sedaju u fotelju.

sasa

11.07.2018 16:27

@Željko - Nema vise korenja istrulelo.

Rubika

11.07.2018 10:37

Vi niste mogli ali neko je ipak uspeo.

Nikola

11.07.2018 10:39

Samo neka se oni međusobno napadaju jer su isti svi. Svima njima je važnija fotelja nego bilo šta.