VESIĆ: ÐILAS NE BIRA NAČIN DA SE VRATI NA VLAST!

Autor: Republika

Vesti

07.07.2018

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Saveza za Srbiju Dragan Ðilas je izjavio danas da deca u domu u Sremčici gladuju, da se dom raspada i da je on pokušao da im pomogne, ali da je donaciju zabranio ministar Zoran Ðorđević, a zamenik gradonačelnika Goran Vesić te njegove navode ocenjuje kao obmanjivanje javnosti

Foto: Tanjug
Goran Vesić

- Čim se vrati iz inostranstva, Ðilas je nastavio da laže i obmanjuje javnost ne bi li skrenuo pažnju na sebe. Danas se setio doma u Sremčici odakle je pokušao da započne svoju predizbornu kampanju za gradonačelnika ove godine -  naveo je Vesić.

A koliko mu je stalo do doma, kaže Vesić, o tome govori podatak da je za devet godina koliko je bio vlast u Srbiji u tom domu bio samo jednom.

- Slikao se, doneo sportske rekvizite i otišao. O prozorima nije brinuo. Ministar Ðordević obišao je ovaj dom 8. aprila zajedno sa novinarima pa su svi mogli sami da se uvere u kakvim uslovima žive štićenici. Od tada su asfaltirani prilazi domu, objetak se priključuje na gradske toplane, a Srbijašume uređuju okolinu doma. Tako se sistemski rešavaju problemi, a ne koristi se dom za prikupljanje političkih poena kako to Ðilas radi - poručio je zamenik gradonačelnika.

Kako je rekao, sve što sada radi Ðilas je mogao da preduzme "dok je vladao Srbijom od 2004 - 2013. godine, ali nije".

Umesto toga, kaže, gledao je samo da se obogati. 

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Nikolić
Dragan Đilas

- Tako je Ðilas, osoba bez velikog iskustva dok je bio Tadićev direktor Narodne kancelarije, ministar i gradonačelnik, zaradio 25 miliona evra prema sopstvenom priznanju. Ðilasove firme su 2004. kada je ušao u politiku samo za godini dana uvećale prihod za 11.325 odsto!? Radeći samo sa državnom televizijom Ðilasove firme su ostvarile promet veći od 70 miliona evra!? - naveo je Vesić.

Zato smatra da je sramota što danas bilo kome drži lekcije o brizi o deci o zaduživanju, jer, dodaje, kako je brinuo o deci najbolje govori podatak da je kao državni funkcioner oteo deo zemlje u Pionirskom gradu i od objekta za rekreaciju za decu i omladinu napravio kuću Velikog brata. 

Naveo je i da je Ðilas ostavio Beogradu u dugu od 1,2 milijarde evra, da je dugovao trudnicama, porodiljama, penzionerima i socijalno ugroženima. 

Poručio mu je da ne drži lekcije drugima, jer će ostati upamćen "u istoriji Srbije kao čovek koji je najviše uvećao svoje bogatstvo dok je bio na vlasti". 

- Na račun naroda naravno. Zato sada pokušava da se vrati na vlast i ne bira sredstva - zaključio je Vesić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
emA

07.07.2018 14:41

Djilas svim sredstvima napada vlast ali narod zna istinu da je Djilas lopov

Radivoj

07.07.2018 15:48

Djilasova lazna briga o deci je njegova kampanja sa namerom da se opet okoristi i napuni novcanik.

Micika

07.07.2018 17:28

Djilas ne bira laži i način, kako bi se dokopao opet vlasti. Sramota da ga bude!

Biljana

07.07.2018 18:42

Djilas je odavno na smetlistu istorije .