RADOJIČIĆ GRADONAČELNIK, VESIĆ ZAMENIK?!

Autor: Tanjug

Vesti

03.06.2018

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor i hirurg Univerziteteske dečje klinike u Beogradu dr Zoran Radojičić, koji je bio prvi na listi SNS na beogradskim izborima, biće novi gradonačelnik Beograda, a dosadašnji gradski menadžer Goran Vesić biće njegov zamenik.

RepublikaFoto: Tajnug/T. VALIČ
Vodiće Beograd: Vesić i Radojičić

To je, kako objašnjava sagovornik tog lista, ideja lidera SNS i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koju će šef beogradskih naprednjaka Nebojša Stefanović da predloži na sutrašnjoj sednici stranke.

Izvor Blica iz vrha SNS kaže da je predlog da Radojičić bude gradonačalnik ispunjavanje obećanja koje je SNS dao Beograđanima u predizbornoj kampanji.

Radojičić je bio prvi na listi i fer bi bilo da ne varamo narod, da u ovom trenutku na tu poziciju ne stavimo nekog drugog sa liste. Drugo, rekli smo da ćemo ići sa novim licima, ali je važno i da u gradskoj vlasti bude iskusnih, starih lica koji znaju posao u prestonici, pa će tu biti i Vesić najverovatnije na poziciji zamenika gradonačelnika, a Andreja Mladenović najverovatnije pomoćnik, navodi izvor Blica.

Navodi se da će biti i još novih lica, poput bivšeg košarkaša Gorana Grbovića, koji će takođe biti u gradskoj upravi.

Prenosi se i da je kandidat za gradonačelnika bila i predsednica opštine Savski venac Irena Vujović, a izvor lista kaže da je rukovodstvo smatralo da je pred njom budućnost i ozbiljna perspektiva ali da joj je potrebno još malo znanja i iskustva, što će ona u naredne dve-tri godine i steći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (90)

Loading
jeca

04.06.2018 06:41

Zasluzio je jer je bio prvi na listi i narod ga je birao mada bi i Irena dobro obavljala tu funkciju.

Dejan

04.06.2018 06:42

Kombinacija Radojcic - Vesic bi bila izuzetna i produktivna!

nikola

04.06.2018 06:42

pravog coveka ce izabrati,podrzavam izbor.

Ilija

04.06.2018 06:45

Mislim da ce biti obrnuto.