(VIDEO) NEVIĐEN SKANDAL U PARAĆINU: Bivši robijaš bahato sprečio građane da prisustvuje sednici Skupštine opštine

Autor: srbijadanas.com, Republika

Vesti

28.04.2018

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored bahatog člana Glavnog odbora Dveri Srboljuba Mikića, koji je gurao opozicione odbornike i građana da prisustvuju sednici Skupštine opštine Paraćin, našao se i Elvin Stanković zvani Duca, bivši robijaš koji je jedno vreme proveo u zatvoru i koji je poznat kao lokalni vođa navijača, piše portal SrbijaDanas.com

RepublikaFoto: youtube.com/ Srbija Danas
Zna samo za nasilje: Elvin Stanković

Kako se navodi, Stanković je poznat i po tome što je u više navrata pretio aktivistima Srpske napredne stranke i vređao ih na društenim mrežama.

Foto: printscreen/facebook
Crno na belo

Inače, portal SrbijaDanas.com kontaktirao je Stankovića, on je, zbunjen, dva puta tražio da mu se novinari predstave. Zatim je, u pokušaju da izbegne komentar slagao da su novinari dobili pogrešnu osobu.

Javnost će tako, ostati uskraćena za odgovore za koje krivično delo je tačno Stanković osuđen i na koliko godina, kao i to zbog čega je sprečavao građane da uđu u salu gde se održavala Skupština Opštine Praćanin.

Kako je Stanković obračunavao sa nejakim građanima i građankama koji ne misle isto što i on pogledajte na priloženom video-snimku:

Podsetimo, u Paraćinu, juče, ne samo da je održana Sednica Skupštine Opštine bez obaveznog obaveštenja svih odbornika čime je prekršen sopstveni Statut te opštine, već je grupa nasilnika gurala opozicione odbornike i građane koji su želeli da prisustvuju Sednici.

Zainteresovanim građanima nije omogućen ulaz u skupštinsku salu, jer su ih na vratima sačekali nasilnici. Oni nisu dozvoljavali građanima da uđu, a došlo je i do guranja građana. Ovim je prekršen Statut po drugoj tački, nepuštanje zainteresovanih građana da prisustvuju sednici Skupštine Opštine Paraćin.

Međutim, nasilje koje se tom prilikom ispoljilo prema građanima Paraćina, je stvar za nadležne organe policije, tužilaštva i sudstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (55)

Loading
Ira

28.04.2018 18:42

Ne treba koristi silu,ali ovo nije ni resenje.

samanta

28.04.2018 20:15

@Ira - dveri ne znaju drugacije nista da urade nego uznemiravanje javnosti i nasilnicko ponasanje.

Nada

28.04.2018 18:46

Sta reci?Sramota!Nedopustivo je ovakvo ponasanje prema politickim neistomisljenicima i nemam lepo misljenje o Dverima i njenim"uspesnim i uzornim"clanovima!

robinhude84

28.04.2018 18:46

Strasno, dokle vise!?!