MARIĆ: HARADINAJU SAM SVE SASUO U LICE

Autor: M. S.

Vesti

15.04.2018

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj gostovao je u emisiji "Ćirilica" kod Milomira Marića, a ovaj intervju biće prikazan sutra uveče na TV Hepi. Marić za Srpski telegraf otkriva zanimljive detalje razgovora, ali i svoje utiske o sagovorniku.

RepublikaFoto: Tanjug
Marić ugostio Haradinaja

- Nisam ni sanjao da će najava televizijskog intervjua sa predsednikom vlade u Prištini izazvati takve reakcije, čak i najavu demonstracija ispred zgrade televizije - poručuje Marić, koji tvrdi da se nije obrukao u intervjuu sa Haradinajem i da mu je u lice rekao ono što niko drugi nije uspeo.

- Uvek me je čudilo što su Albanci medicinski fenomen: droga kod drugih izaziva zavisnost, a kod njih nezavisnost - nastavlja Marić.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ramuš Haradinaj bio kod Marića

Emisiju je, kaže, počeo rečima da se mora razgovarati iako je većina Srba od njega očekivala da se prema Haradinaju ponese kao Gavrilo Princip ili Miloš Obilić i da ga pred kamerama strelja ili raspori.

Gledaoci će biti iznenađeni kada čuju da je Ramuš Haradinaj dva puta oslobođen optužbi za ratne zločine pred Haškim tribunalom, ne samo zato što su svedoci likvidirani, što se naglašava u presudi, već i zato što je jedan Srbin iz Beograda koji je radio za srpsku vojsku poslao u Hag televizijski snimak koji je doveo do oslobađajuće presude.

Intervju sa Ramušem Haradinajem, koji je vođen u Prištini, u emisiji "Ćirilica" komentarisaće najugledniji srpski advokati i tužioci sa višegodišnjim iskustvom u Hagu koji će objasniti zašto su tamo oslobođeni svi koji su činili zločine nad Srbima, dok su srpski predsednici, ministri, generali i komandanti raznih nivoa osuđeni na više od 1.000 godina robije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
zoran

16.04.2018 04:51

Treba prvo videti intervju,pa onda komentarisati.

v1adimir

16.04.2018 17:55

@zoran - Kako je moguce da ga niko nije uhapsio za zlocine nad Srbima? Mi nemamo republiku.