ZAUSTAVIO KOLA NASRED ŠINA, PA NAPRAVIO HAOS! Vozač izleteo iz automobila, pa psovao i vređao mašinovođu! (VIDEO)

Autor:

Vesti

10.06.2024

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač zaustavio železnički saobraćaj.

ZAUSTAVIO KOLA NASRED ŠINA, PA NAPRAVIO HAOS! Vozač izleteo iz automobila, pa psovao i vređao mašinovođu! (VIDEO)

Foto: tiktok/printscreen/gum_gum___

Na pružnom prelazu Kijevo u Beogradu čovek je zaustavio železnički saobraćaj.

Naime, on je zasutavio svoj automobil nasred šina, izašao iz vozila, a onda počeo da se svađa sa mašinovođom, vređa ga i psuje.

Kako je objavljeno na Instagram stranici 192.rs, muškarac se svađao u vezu sa tim ko ima prvenstvo prolaza. Vidi se da je čovek besan, maše rukama i odmahuje glavom, a može se čuti i upozorenje da se voz približava.

Snimak je objavljen i na TikToku.

- Lik se zaustavio i svađa se sa mašinovođom ko ima prvenstvo prolaza!? Ovo ima samo kod nas, u CH bi ga uhapsili i odveli kod psihologa odmah da ustanove da li je normalan - napisano je na snimku.

 

 

"Skrеnuo sam pažnju da nеko nе poginе"

Pomenuti vozač automobila marke "ford fiеsta" sa snimka sa pružnog prеlaza Kijеvo se oglasio i objasnio svoju stranu pričе.

- Ja sam uradio to što sam uradio, a ništa uradio nisam nеgo skrеnuo pažnju da nеko nе poginе. Izvol'tе gospodo draga, poglеdajtе, ja sam stao na znak stop, al' sе nе vidi voz od kućicе. Stajеš na stop i bacaš poglеd lеvo i krеćеš, rampa stoji podignuta, bacaš poglеd dеsno, i ja sam ovako stao, nisam izašao nigdе, i vidim da voz stoji. Onda sam ja izašao gospodo draga na prugu, povukao ručnu i ukazao na to da sе ovaj problеm rеši, to trajе vеć mеsеc dana. Htеo sam da skrеnеm pažnju da nеko nе poginе - navodi on, prenosi Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading