NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM: Popodne se očekuje pojačan saobraćaj

Autor:

Vesti

09.06.2024

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teretnjaci na Batrovcima čekaju šest sati.

NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM: Popodne se očekuje pojačan saobraćaj

Foto: Tanjug

Sa prvim večernjim satima se, zbog završetka vikenda, očekuje pojačan saobraćaj na prilazima gradova i većih naseljenih mesta, što će na pojedinim deonicama doneti usporenu vožnju, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP Putevi Srbije, na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije Srbije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila. Teretna vozila se na Batrovcima, na izlazu iz zemlje, zadržavaju šest sati.

Da podsetimo, zbog izvođenja radova u međuzoni na teritoriji Crne Gore  danas od 10 do 18 časova biće obustavljen saobraćaj za teretna motorna vozila na Graničnom prelazu Špiljani u Srbiji i Dračenovac u Crnoj Gori.

Saobraćaj autobusa biće preusmeren na Granični prelaz Godovo i Vuča, dok će se saobraćaj putničkih vozila odvijati neometano preko Špiljana i Dračennovca, potvrdjeno je za RINU u MUP-u.

Oni apeluju na građane da zbog pojačanog intenziteta saobraćaja biraju alternativne putne pravce i manje opterećene granične prelaze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading