NOVI DETALJI O SMRTI ČUVENOG VODITELJA! Gradonačelnik otkrio zastrašujuće podatke

Autor:

Svet

09.06.2024

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Područje na kojem su ga tražili iako prelepo, predstavlja izazov za potragu zbog svoje teške pristupačnosti

NOVI DETALJI O SMRTI ČUVENOG VODITELJA! Gradonačelnik otkrio zastrašujuće podatke

Foto: youtube.com/SOH Talks & Ideas Archive

Nakon dugotrajne potrage za nestalim britanskim voditeljem i doktorom Majklom Mozlijem, telo je pronađeno u pećini nedaleko od plaže na grčkom ostrvu Sami.

Iako je pećina bila samo deset metara udaljena od plaže, visoka drvena ograda otežavala je potragu, zaklanjajući pogled na telo doktora.

Telo je inicijalno identifikovano po odeći, a pored pećine Frios, istočno od plaže Agia Marina, završena je potraga za 67-godišnjim Mozlijem.

Foto: SYSPEO / Sipa Press / Profimedia

Majkl Mozli

Teško pristupačno područje i iscrpljujuća potraga

Potraga je bila koncentrisana zapadno od plaže Agia Marina i pećine Frios, direktno naspram istoimenog ostrva.

Ovo područje, iako prelepo, predstavlja izazov za potragu zbog svoje teške pristupačnosti.

Potraga je trajala danima, a u njoj su učestvovali brojni stanovnici ostrva, koristeći sopstvene čamce u nadi da će pronaći nestalog Britanca.

Život i rad Majkla Mozlija

Majkl Mozli bio je poznat kao voditelj emisije "Veruj mi, ja sam doktor", koja se emituje na BBC, a takođe je stekao popularnost kroz svoje nastupe u različitim televizijskim emisijama.

Takođe je bio poznat po svom angažmanu u popularizaciji dijete 5:2 za mršavljenje, kao i po svojim emisijama "The One Show" i "This Morning".

Njegove emisije su osvajale nagrade, a Britansko medijsko udruženje ga je proglasilo medicinskim novinarom godine.

Foto: www.profimedia.rs

Majkl Mozli

Reakcije meštana na ostrvu Sami

Stanovnici ostrva Sami uključili su se u potragu za nestalim doktorom, ističući da su "dobri ljudi" i da ih je sve zabrinula Mozlijeva sudbina.

Gradonačelnikova ćerka Mika Papakalodouka izjavila je da je "mnogo" stanovnika ostrva bilo angažovano u potrazi, naglašavajući da je ostrvo tako malo da je neobično da se neko izgubi.

- Čovek je prešao celu rutu, stigao do odredišta i 10 metara od plaže se spotakao, pao... Ne znam šta da kažem, 200 ljudi je na ovoj plaži svaki dan i mnogo čamaca dolazi i odlazi svaki dan - rekao je gradonačelnik ostrva, Lefterisu Papakalodukasu.

Ova tragedija duboko je potresla lokalnu zajednicu, koja je jedinstvenim naporima pokušala da pronađe nestalog Britanca.

Tragičan kraj potrage za Majklom Mozlijem ostavlja prazninu kako u svetu medija. Njegova strast prema medicini i novinarstvu ostavila je dubok trag.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading