UŽAS U UČIONICI: Svedočanstvo ranjenog đaka iz "Ribnikara" će vam slediti krv u žilama! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

26.02.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

UŽAS U UČIONICI: Svedočanstvo ranjenog đaka iz "Ribnikara"  će vam slediti krv u žilama! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: Republika.rs

U najnovijem izdanju Srpskog telegrafa za ponedeljak 26. februar, ističe se protestna nota koju je Srbija uputila Hrvatskoj, kao odgovor na napade na predsednika Vučića i celu Srbiju. Ovo je izazvalo veliku pažnju javnosti i postalo glavna tema političkih analitičara.

Ekskluzivno: Priča iz učionice smrti: Ispovest ranjenog đaka iz Ribnikara

Jedna od najpotresnijih priča koju možete pročitati u ovom izdanju odnosi se na iskustvo đaka koji je ranjen u nemilom događaju u školi. Njegova iskrena ispovest o tome kako je doživeo napad i kako je izgledala ta strašna situacija ostavlja bez daha.

Stefan Savić (23) nasmrt izboden u centru grada: MMA borac ubijen pred Dorćoletom

Još jedna uznemirujuća vest koja potresa čitaoce Srpskog telegrafa je ubistvo mladog MMA borca Stefana Savića. Njegova tragična sudbina i okolnosti pod kojima je izgubio život bude veliku pažnju i postavljaju pitanje o bezbednosti u centru grada.

Još jedna pobeda: Tramp čistač – ponizio Niki Hejli u njenoj državi

U političkim vestima izdvaja se i vest o pobedi Donalda Trampa, koja je izazvala pažnju javnosti. Njegova pobeda i način na koji je "ponizio" Niki Hejli u njenoj državi izazvali su brojne komentare i analize političkih stručnjaka.

Majka Marija potpisala rešenje: Miljana ide na lečenje

Poslednja, ali ne manje važna vest odnosi se na odluku majke Marije koja je potpisala rešenje o lečenju svoje ćerke Miljane. Ova vest izaziva različite emocije kod čitalaca i otvara pitanje o značaju mentalnog zdravlja i podrške koja je neophodna u lečenju.

Uz ove zanimljive i važne vesti, Srpski telegraf i ovog puta donosi širok spektar tema koje su aktuelne i relevantne za našu zajednicu.

Republika

Foto: Republika.rs

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 26. februar 2024

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading