USPOSTAVLJENA ŽELEZNIČKA LINIJA IZMEĐU SUBOTICE I SEGEDINA! Evo kolika je cena mesečne karte!

Autor:

Vesti

04.12.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dnevno će saobraćati pet vozova, a prvi će iz Subotice ka Segedinu kretati u .6.03.

USPOSTAVLJENA ŽELEZNIČKA LINIJA IZMEĐU SUBOTICE I SEGEDINA! Evo kolika je cena mesečne karte!

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Kompanija "Srbija voz“ obaveštava javnost da je otpočela prodaju mesečnih karata na blagajnama "Subotica“ i "Palić“ za vozove koji saobraćaju na relaciji Subotica-Segedin-Subotica.

Ove karte su namenjene nosiocima legitimacije K-13 SRB PLUS, a omogućavaju povoljniju vožnju na ovoj relaciji.


Cena mesečne karte od stanica "Subotica“ i „Palić“ do stanice na teritoriji Mađarske iznosi 80 evra za odrasle i 50 evra za studente i đake. Za putnike koji polaze sa stanica „Hajdukovo“, „Bački Vinogradi“ i „Horgoš“, cena mesečne karte do stanice na teritoriji Mađarske iznosi 65 evra za odrasle i 40 evra za studente i đake. 

Karte se ne mogu kupiti on-line.

Na relaciji Subotica – Horgoš – Segedin/Szeged – Horgoš – Subotica, dnevno će saobraćati pet vozova prema sledećem redu vožnje:

– iz Subotice ka Segedinu u 6.03, 7.37, 13.37, 16.37 i 19.37, – iz Segedina ka Subotici u 5.19, 8.58, 14.58, 17.58 i 21.43 časova.

Za potrebe ulaska i izlaska putnika u Srbiji vozovi imaju stajanje u sledećim službenim mestima: Subotica javna skladišta, Palić, Hajdukovo, Bački Vinogradi.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading