OVAKO SAD IZGLEDAJU KUĆE NA KIM NA KOJE SU BAČENE BOMBE! Jezivi prizori na licu mesta, izlomljena stakla rasuta po dvorištima (FOTO)

Autor:

Vesti

22.09.2023

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako, srećom, nema poginulih, strah se uvukao među ljude

OVAKO SAD IZGLEDAJU KUĆE NA KIM NA KOJE SU BAČENE BOMBE! Jezivi prizori na licu mesta, izlomljena stakla rasuta po dvorištima (FOTO)

Foto: Прес служба

Slike iz Kosovskog Pomoravlja, gde su noćas bačene bombe na srpske kuće, prikazuju sav užas i teror koji Srbi na KiM trpe godinama!

Popucala su stakla na vozilima, srča je rasuta po dvorištima, a iako niko nije nastradao, ogroman strah se uvukao među ljude.

Kako je navela Kancelarija, prvo je oko 2.30 bačena bomba u dvorište Srđana Ristića u Ranilugu, direktora Predškolske ustanove "Pčelica maja".

Pričinjena je velika materijalna šteta, ali su članovi porodica na svu sreću dobro.

Otprilike u isto vreme bačena je bomba na porodičnu kuću i garažu Vladice Aritonovića u selu Glogovce, koji je zamenik gradonačelnika opštine Ranilug. I ovde je pričinjena velika materijalna šteta, a u napadu niko nije povređen.

Tokom noći eksplozivna naprava je bačena na kuću Zorana Ristića iz Raniluga, direktora Centra za socijalni rad, ali nije došlo do eksplozije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading