PRIJEPOLJAC PRONAŠAO SVOJE PSE MRTVE U DVORIŠTU PREKRIVENE LIŠĆEM! Jeziv prizor PRESTRAVIO meštane, Irfan sumnja da su pretučeni i otrovani

Autor:

Vesti

04.07.2023

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako u prvi mah nije mogao da veruje da su mu psi mrtvi, kad im je prišao skroz blizu sve je bilo jasno!

PRIJEPOLJAC PRONAŠAO SVOJE PSE MRTVE U DVORIŠTU PREKRIVENE LIŠĆEM! Jeziv prizor PRESTRAVIO meštane, Irfan sumnja da su pretučeni i otrovani

Foto: RINA

Jeziv prizor tokom popodneva zatekao je Irfana Mušanovića iz prijepoljskog naselja Luke, kada je u obližnjem komšijskom dvorištu, u kom nema stalnih žitelja, pronašao beživotna tela svoja dva psa za koje sumnja da su prvo pretučeni, a zatim i otrovani.

- Danas je keruša istrčala ispred mene što mi je odmah sumnjivo bilo iz razloga što su mali psi uvek išli sa njom želeći da se igramo. Prošla je kroz ogradu i signalima mi je ukazivala da nešto nije u redu. Otišao sam tu iza jedne kuće i ispod nekog lišća video sam kako dva psa nepomično leže u neprirodnom položaju - rekao je Irfan za RINU.

Foto: RINA

Pas

Iako u prvi mah nije mogao da veruje da su mu psi mrtvi, kad im je prišao skroz blizu sve je bilo jasno.

- Sve što sam više prilazio osećao sam sve veći smrad, pretpostavio sam prvo da su uginuli. Kada sam prišao imao sam i šta da vidim. Na jednom psu se vidi da je iz uveta išla krv zbog čega mislim da je udaran tupim predmetom i pored svega toga sam po dvorištu našao kosti koje sam skupio u jednu kesu želeći da potvrdim da li su možda otrovani - priča Irfan.

On dodaje, da je ceo slučaj prijavio prijepoljskoj policiji koja će izaći na teren i utvrditi uzrok smrti ovih pasa.

- Ja sam na mom profilu stavio oglas da dajem ženku koja mi je ostala, jer se plašim da može doživeti sličnu sudbinu. Ukoliko neko želi može da je udomi, da bar nju spasim - kaže ovaj Prijepoljac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading