SVAKA ČAST NA HUMANOSTI! Potez pečenjare iz Valjeva izazvao oduševljenje! Evo kako su rešili da pomognu samohranim majkama i onima koji nemaju novca!

Autor:

Vesti

07.01.2023

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata pečenjara iz Valjeva poklanja kilogram pečenja onima koji nisu u mogučnosti da kupe, ali i samohranim majkama.

SVAKA ČAST NA HUMANOSTI! Potez pečenjare iz Valjeva izazvao oduševljenje! Evo kako su rešili da pomognu samohranim majkama i onima koji nemaju novca!

Foto: youtube.com/printscreen

Potez jedne poznate pečenjara u Valjevu, odnosno njenog vlasnika i zaposlenih, izazvao je brdo pohvala na društvenim mrežama!

Naime, poznata pečenjara iz Valjeva poklanja kilogram pečenja onima koji nisu u mogučnosti da kupe, ali i samohranim majkama.

Republika

Foto: printskrin/facebook

Pečenjara, Valjevo

 

Dragi naši potrošači i ove godine doniramo pečenje za one koji nisu u mogućnosti da kupe. Ko želi besplatno pečenje (maksimalno 1 kg) može da nam se javi ili dođe u lokal. Prednost imaju samohrane majke - navodi se u njihovoj objavi na društvenim mrežama.

Ovaj gest izazvao je brdo pohvala i pozitivnih komentara.

- Svaka čast na dobrom delu. Bog će vam dobrim vratiti višestruko česitamo na dobroj i humanoj odluci - navodi se u jednom od komentara.

Pojedini korisnici pozvali su i druge koji su u mogućnosti da na bilo koji način pomognu i slede primer ove pečenjare.

- Šta pročitah... Za nepoverovati u ovo odvratno vreme. Svaka čast na humanosti, hvala u ime onih kojima budeš donirao i vratilo ti se desetostruko. Zdrav bio - napisao je jedan korisnik društvene mreže.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading