ASISTENCIJA SA DRUGE PLANETE: O Jokićevom potezu svi pričaju - da li je ovo DODAVANJE GODINE? (VIDEO)

Autor:

Sport

07.01.2023

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova poezija u režiji srpskog centra.

ASISTENCIJA SA DRUGE PLANETE: O Jokićevom potezu svi pričaju - da li je ovo DODAVANJE GODINE? (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su ekipu Klivlend Kavalirsa sa 121:108 u noćašnjem meču NBA lige, čime su stigli do drugog vezanog trijumfa na svom terenu.

Nagetse je po običaju do pobede vodio Nikola Jokić, koji je stigao do desetog tripl-dabl učinka u sezoni, a ovaj put je upisao 28 poena, uz 15 skokova i deset asistencija, čime je bio najbolji među svim igračima na terenu u sve tri statističke kategorije.

Međutim, i pored sjajne statistike, srpski centar je ponovo raspametio sve u dvorani svojim magičnim potezima i asistencijama, o kojima priča cela Amerika.

Ovoga puta, magičan potez se desio sredinom prve četvrtine, pri vođstvu Kavalirsa sa 14:11. Džamal Marej je krenuo ka Nikoli na uručenje, a onda srpski igrač u poslednji čas menja odluku i bez gledanja pronalazi Majkla Portera samog u korneru, na drugoj strani terena.

Svi u hali su ostali u šoku posle ovog dodavanja, a na sreću svih, Porter je pogodio trojku, pa Jokićevo dodavanje nije bilo uzalud.

Posle ovog trijumfa Nagetsi su se učvrstili na prvoj poziciji Zapadne konferencije, pošto trenutno imaju skor od 26 pobeda, uz 13 poraza, što je za jedan trijumf više od ekipe Memfis Grizlisa.

Slede još dva meča kod kuće za Denver. Prvo će 10. januara igrati sa Lejkersima, a zatim ih dva dana kasnije očekuje meč sa Finiksom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading