LJUBIŠA IZ ŠVAJCARSKE I OVE GODINE NA SPEKTAKULARAN NAČIN OTIŠAO PO BADNJAK! U šumu sa novim "FERARIJEM"! (VIDEO)

Autor:

Vesti

06.01.2023

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi put se o Ljubiši pisalo 2019. godine, kada se domaća javnost upoznala sa njegovim originalnim odlascima u šumu po badnjak.

LJUBIŠA IZ ŠVAJCARSKE I OVE GODINE NA SPEKTAKULARAN NAČIN OTIŠAO PO BADNJAK! U šumu sa novim "FERARIJEM"! (VIDEO)

Foto: Printskrin/TikTok

Ljubiša Marunović, Srbin koji već decenijama živi i radi u švajcarskom gradu Misiju, rešio je i da ove, 2023. godine, ispoštuje pravoslavne običaje kako dolikuje, te je zajedno sa porodicom, u Ferariju, otišao po badnjak.

 

@tefanipneus

 

♬ Bella Ciao - Frank Lima Violinist

 

Prvi put se o njemu pisalo 2019. godine, kada se domaća javnost upoznala sa njegovim originalnim odlascima u šumu po badnjak. Od tada, svake naredne godine, Ljubiša je sa porodicom išao po božićno drvo na drugi način, a pošlog Božića, rešio je da ode do Ženeve i do sedišta Ujedinjih nacija, gde je želeo da im uruči badnjak kao poklon, usled, kako je rekao, lične potrebe da im na taj način pokaže koliko nam je danas, više nego ikada, potrebno jedinstvo.

Ovog jutra, ka šumi se uputio sa novim Ferarijem, gde je sa ćerkicom našao idealni badnjak, koji je kasnije uneo u svoj dom u Misiju.

Badnjak je ranijih godina iz šume donosio u "ferariju", vozeći "Harli Dejvidson", pa i na sankama.

- Svojim prijateljima i porodici u Prokuplju, celoj Srbiji i svim Srbima širom sveta čestitam Badnji dan i Božić, uz poruku da budemo složni, zdravi i da nad Bog čuva - rekao je Ljubiša za "Blic".

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading