DANAS POČINJE ZIMA! U celoj zemlji otopljenje, ali i vetar!

Autor:

Vesti

21.12.2022

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na snazi je upozorenje RHMZ.

DANAS POČINJE ZIMA! U celoj zemlji otopljenje, ali i vetar!

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

Pravo decembarsko vreme kratko je trajalo. Od danas nas očekuje novo otopljenje, i to u svim krajevima Srbije. Republički hidrometeorološki zavod upozorio je i na meteoalarm i to u Banatu zbog vetra, ali ponegde i zbog visokih temperatura za ovo doba godine. Na snazi je i hidrološko upozorenje jer će se na Savi kod hidrostanice Šabac vodostaj narednih dana kretati iznad granice redovne odbrane od poplava.

Za danas je najavljen ujutru slab, ponegde i umeren mraz. Tokom dana pretežno sunčano. Tokom večeri u Vojvodini naoblačenje, ali bez padavina. Slab vetar tokom celog dana. Najniža temperatura -7 do 1 stepen, a najviša od 3 do 11 stepeni.

U četvrtak suvo

Ujutru mestimično slab mraz. Tokom dana prolazno naoblačenje ali će se zadržati suvo. Vetar slab, na istoku Srbije umeren, kratkotrajno i jak severozapadni. Najniža temperatura -3 do 3 stepena, a najviša od 5 do 9 stepeni.

Toplo vreme u petak

Ujutru mestimično slab mraz. Tokom dana pretežno vedro i toplije. Vetar slab i umeren južnih pravaca. Najniža temperatura od -2 do 3 stepena, a najviša od 7 do 12 stepeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading