DANAS KIŠA I PLJUSKOVI U CELOJ ZEMLJI! Temperatura opet u padu!

Autor:

Vesti

17.12.2022

07:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas osetno hladnije, vetrovito, pre podne s kišom.

DANAS KIŠA I PLJUSKOVI U CELOJ ZEMLJI! Temperatura opet u padu!

Foto: Pixabay

U Srbiji će danas biti oblačno, vetrovito i u većini mesta osetno hladnije, ujutru i pre podne sa kišom, u zoni fronta i kratkotrajnim pljuskovima pa se ponegde očekuje i veća količina padavina.

Jutarnja temperatura iznosiće od 7 do 12, tokom dana od 4 na severozapadu do 16 stepeni Celzijusa na krajnjem jugoistoku, uveče u daljem padu.

Na jugu zemlje danas je moguća i grmljavina. Kratkotrajni prelazak kiše u sneg, sa padom temperature, očekuje se samo u planinskim predelima južne Srbije.

Posle podne i uveče prestanak padavina. Duvaće umeren, povremeno i jak severozapadni vetar, uveče u slabljenju.

I u Beogradu danas oblačno, vetrovito i osetno hladnije, ujutru i pre podne sa kišom, posle podne prestanak padavina. Duvaće umeren, povremeno i jak severozapadni vetar, uveče u slabljenju. Jutarnja temperatura oko 9, tokom dana u padu na 5 stepeni, uveče oko 3 stepena.

Do subote 24. decembra u većini dana ujutru slab, ponegde i umeren mraz, osim na jugu zemlje u nedelju kada će jutarnja temperatura biti iznad nule. Sutra suvo i hladno uz delimično razvedravanje. Sledeće sedmice malo i umereno oblačno i postepeno toplije uz pojačanje jugoistočnog vetra u košavskom području koji će na jugu Banata povremeno imati i olujne udare.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading