SJAJNA VEST ZA SRBIJU! Ovo je dokaz velikog napretka, ni mnogo zemlje EU OVO NEMAJU!

Autor: Republika

Vesti

25.10.2022

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska avio kompanija Er Srbija od decembra će imati još jedan direktan let za Kinu, osim Pekinga, druga linija će biti do Tijenđina.

SJAJNA VEST ZA SRBIJU! Ovo je dokaz velikog napretka, ni mnogo zemlje EU OVO NEMAJU!

Foto: Tanjug/M. Milojević

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je veliku vest za našu zemlju. Šef države je otkrio da će nacionalna avio kompanija Er Srbija od decembra imati direktan let do Tjenđina. To je posle Pekinga druga direktna linija do najmnogoljudnije zemlje sveta.

- Imam jednu odličnu vest, od decembra letimo direktno za Kinu, za Tjenđin, Er Srbija leti direktno - istakao je Vučić i dodao, da će posle toga biti otvorene još dve linije do Severne Amerike, pored leta za Njujork koji godinama već postoji.

- Posle toga, od aprila za Čikago, posle toga do Toronta. Malo li je za jednu malu evropsku zemlju koja nije čak ni članica Evropske unije - poručio je predsednik Srbije, koji je u Vlasotincu prisustvovao otvaranju novog proizvodnog pogona kompanije Gruner Srbija.

Predsednik je, između ostalog, govorio i o odlazećoj ministarki Zorani MIhajlović, koja je teško podnela što neće biti deo nove vlade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading