JAKA PORUKA PREDSEDNIKA VUČIĆA: Srbija nije šaka zobi, razmislite još jedanput hoćete li na nas ponovo

Autor:

Vesti

21.10.2022

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska napredna stranka u Leskovcu velilik skupom obeležava 14 godina postojanja.

JAKA PORUKA PREDSEDNIKA VUČIĆA: Srbija nije šaka zobi, razmislite još jedanput hoćete li na nas ponovo

Foto: TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC/ bs

Na početku skupa, dočekan gromoglasnim aplauzom i ovacijama, građanima se obratio predsednik Srbje Aleksandar Vučić. On je govorio o pritiscima i uticajima koje trpi naša zemlja.

On je onima koji misle da je Srbija šaka zobi poručio da neće moći da primoraju Srbiju, da bi naterali neke druge da poštuju međunarodno pravo.

- Videćete snažniji otpor Srbije. Videćete najsnažniji otpor naroda, ponosite i slobodarske zemlje. Mi nemamo rezervnu otadžbinu. Za nas je ona najbolja i ne može da bude šaka zobi. Razmislite još jedanput hoćete li na Srbiju ponovo - rekao je predsednik SNS.

Predsednik je rekao da Srbija mora biti samostalna, Srbija u kojoj ne odlučuju tajkuni i strani ambasadori.

- Kao i pre 10 godina, i danas pojedini bahati tajkuni, uglavnom iz inostranstva, pokušavaju da ruše Srbiju i nas. Moja poruka za njih je da su mnogo jaki, a još jači su oni koji ih podržavaju, ali nikada ne smeju da potcenjuju plamen slobode koji u Srbiji niko nije uspeo da ugasi. Srbiju pokoriti ne možete. Zato, mi ćemo da idemo u Evropu ljubomorno čuvajući svoje pravo da budemo svoji na svome. Uradićemo sve da dobijemo još mnogo investicija, ali pogovora nema oko vitalnih nacionalnih interesa. Spremni smo na kompromise, ali ne na kapitulaciju. Predaja, za nas, nije opcija. To je suštinski moto SNS - kazao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading