Šta se desilo Šolakovim medijima: PROGOVORILI ISTINU! Srbija plaća najnižu cene struje u celoj Evropi - TO JE TAKO VEĆ DESET GODINA! (VIDEO)

Autor:

Vesti

07.08.2022

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cela Evropa i svet trepte od zime i narednog perioda, zbog povlačenja ruskog gasa na evropsko tržište, poskupljenja su paprena i ekonomije ne znaju da li će moći to da izdrže. Ipak, Srbija je država, koja po svim istraživanjima, u kojoj građani plaćaju najniže cene struje, te će i sa poskupljenjem biti neuporedivo lakše nego našim evropskim susedima.

Šta se desilo Šolakovim medijima: PROGOVORILI ISTINU! Srbija plaća najnižu cene struje u celoj Evropi - TO JE TAKO VEĆ DESET GODINA! (VIDEO)

Foto: Twitter/printscreen

Jedna od tema koja se prethodni vremenski period pominje kao aktuelna u medijima i javnosti jeste cena struje i energenata koje možemo očekivati u narednom periodu. 

Činjenica, koju ni opozicioni mediji, koji koriste svaku priliku da neuspešno potcene rad predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ne mogu da oporeknu jeste da naša država zaista ima najniže cene energenata u čitavoj Evropi. 

Podsetimo, Nemačka se nalazi u velikoj ekonomskoj i energetskoj krizi koju nije sigurna da će moći da prebrodi tokom zime zbog sankcija koje je Evropska Unija uvela Rusiji. 

Cena struje je bila jedna od tema u jutarnjem programu televizije Nova S, gde je i sam voditelj, priznao da građani naše zemlje plaćaju najniže moguće i najpovoljnije cene struje. 

Iako su najavljena poskupljenja, koja su neizbežna zbog trenutne svetske krize, ona su mizerna u poređenju sa evropskim i svetskim cenama energenata i struje. 

- Sledi poskupljenje struje od 6,5 odsto, ali ruku na srce, zaista mi plaćamo najjeftinije taj kilovat struje u Evropi - izjavio je novinar Nove S. 

U jutarnjem programu gostovala je i ekonomista Danica Popović, koja je potvrdila tezu koju je istakao novinar. 

- To je tako već deset godina - zaključila je gospođa Popović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mirko

08.08.2022 18:59

Niske plate i penzije - niska cena struje.