STRAŠNI NAPADI PRISTALICA OPOZICIJE: Linčuju Jelenu Tomašević jer je zapevala Sančezu!

Autor:

Vesti

31.07.2022

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nazvali je pevaljkom, govedom i botuljom samo što se odazvala Vučićevom pozivu.

STRAŠNI NAPADI PRISTALICA OPOZICIJE: Linčuju Jelenu Tomašević jer je zapevala Sančezu!

Foto: Nebojša Mandić

Pevačica Jelena Tomašević prolazi pravu golgotu pošto su tviteraši naklonjeni opoziciji na nju osuli drvlje i kamenje samo zato što je pevala na večeri koju je predsednik Aleksandar Vučić priredio za španskog premijera Pedra Sančeza.

Premijer Španije u petak je posetio Beograd, kao prvu destinaciju turneje po zapadnom Balkanu, i tokom susreta dva državnika Tomaševićeva je otpevala dve pesme na španskom, između ostalog, i svoju pesmu "Oro". Predsednik se svojski potrudio da Sančezu priredi gostovanje za pamćenje da bi mu se bar na neki način odužio što njegova država nije priznala nezavisnost Kosova. Međutim, ono što u diplomatskim krugovima ocenjuju kao mudar potez u Srbiji je razlog za linč.

Do juče miljenica nacije, poznata po rodoljubivim pesmama, kojoj je jedan Andrea Bočeli ukazao čast da s njim peva, preko noći je postala režimska pevaljka, govedo, botulja i sendvičarka koju treba lustrirati i okačiti da visi na drvetu. Ni to što je žena nije sprečilo razularenu masu tviteraša da uz njeno ime pišu najstrašnije gadosti.

Čak su se i Hrvati, koji mesec dana vode prljavu kampanju protiv srpskog predsednika, dotakli Jeleninog nastupa, pa su pisali da je Vučić organizovao romantičnu večeru za Sančeza, a Večernji list je na naslovnoj strani stavio da je Jelenu Vučić darivao cvećem.

Tomaševićeva je samo jedna u nizu javnih ličnosti koje su doživele linč zbog povezivanja s predsednikom Vučićem. To je više puta na svojoj koži doživeo glumac Miki Manojlović, koji je javno iskazao podršku predsedniku, ali i njegov kolega Nenad Jezdić jer je glumio Miloša Obrenovića na otvaranju auto-puta Miloš Veliki. Mirjanu Karanović prozvali su zbog gostovanja u "Hit tvitu" Pink televizije, a mnogo bolje nije prošla ni Biljana Srbljanović.

Bojana Maljević, za koju se sve može reći, osim da je za Vučića, prošla je linč samo zato što je odbila da se pridruži protestima tokom kojih su vandali upali u RTS. Očigledno važi ona "Ako nisi s nama, protiv nas si".

Čak su i na Novaka Đokovića bacili ljagu pošto je posle drame koju je prošle godine doživeo u Australiji posetio Andrićev venac - dokaz da im ništa nije sveto. Jelena Tomašević nije odgovorila na naša pitanja ovim povodom.

Ko je sve prošao toplog zeca

  • Novak Đoković
  • Nenad Jezdić
  • Miki Manojlović
  • Mirjana Karanović
  • Bojana Maljević
  • Biljana Srbljanović

Vučić: Dajem cveće damama, a Hrvati stranim trupama

Republika

Foto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ

Aleksandar Vučić

Povodom bolesnog pisanja hrvatskih medija da je za španskog premijera Sančeza organizovao "romantičnu", odnosno "peder- večeru", Vučić je odgovorio:

- Ja sam već naučio da mi viču: "Vučiću, pederu", naučio je i moj sin Vukan, ali ne znam gde baš Sančeza nađoše, ali to govori o jadu i čemeru njihove politike, a ako im je to jedini argument, onda strašno. Ja sam dao Jeleni Tomašević cveće, ali sam dao i Kolindi Grabar Kitarović, to je negde džentlmenski. Ne znam koliko je džentlmenski dočekivanje stranih trupa s cvećem, ali dobro, različiti su nam ukusi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vesna

31.07.2022 22:27

Klosari i bitange,lezilebovici propali,mogu da kritikuju Jelenu,zao mi je sto vama bog nije dao tako andjeoski glas,kreteni ostaju kreteni,Jelena najbolja si,zato te i mrze ali ne mogu ti pacenici nista

Oki

01.08.2022 07:58

Kakvi jadnici! Pa zar onako nesto lepo da vam smeta? Iz kojih ste vi to prasuma stigli? Primitivne bitange, i nista vise!!!