KURTIJEV TEROR NATERAO SRBE NA OPŠTI OTPOR: Dojadilo nam je, doteralo do grla!

Autor:

Vesti

31.07.2022

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hiljade Srba krenulo je ka administrativnim prelazima u želji da se odupru teroru Kurtijeve vlasti.

KURTIJEV TEROR NATERAO SRBE NA OPŠTI OTPOR: Dojadilo nam je, doteralo do grla!

Foto: IgorGeoPol

U sve četiri srpske opštine na severu lažne države Kosovo narod ustaje i kreće u opšti otpor nasilju prištinskih vlasti.

Na hiljade Srba, uglavnom sposobnih muškaraca kreće se ka administrativnim prelazima rešeni da se odupru teroru Kurtijeve vlasti, piše Informer. 

Foto: Tanjug/AP

Aljbin Kurti

- Nikome i ni po koju cenu nećemo dozvoliti da nam skida tablice, oduzima dozvole i otima kola! Dojadilo nam je, doteralo do grla! Spremni smo na sve - izjavio je jedan od besnih Srba sa Jarinja.

Podsetimo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić u obraćanju javnosti povodom situacije na Kosovu i Metohiji poslao je snažnu poruku privremenim prištinskim institucijama, Aljbinu Kurtiju, ali i srpskom narodu.

Foto: Tanjug/T. Radovanović

Aleksandar Vučić

- Moja molba svima je da sačuvamo mir po svaku cenu, da zamolim Alabance da se urazume, molim Srbe da ne nasedaju na provokacije, molim predstavnike velikih zemalja koje su priznale Kosovo da ne dozvole da njihovi štićenici izazovu sukob, to je moja velika molba, mi ćemo da molimo za mir i da tražimo mir - kazao je on i dodao:

- Predaje neće biti, drznu li se da krenu u maltretiranje, progon i ubijanje Srba, Srbija će pobediti. Molim ih, kumim ih da sačuvamo mir. Ne budu li hteli, ja vam saopštavam, Srbija će pobediti - poručio je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading