Gde joj MAMA stala, ona PRODUŽAVA! Ćerka Madlen Olbrajt ulaže blizu 250 miliona evra u lažnu državu Kosovo!

Autor:

Vesti

28.07.2022

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Olbrajtove nalazi se na čelu američke firme "Milenijum čelendž korporejše"', koja će na Kosovu investirati 236,7 miliona evra za "energetsku stabilnost".

Gde joj MAMA stala, ona PRODUŽAVA! Ćerka Madlen Olbrajt ulaže blizu 250 miliona evra u lažnu državu Kosovo!

Foto: youtube.com/printscreen

Alis Olbrajt, ćerka zloglasne bivše državne sekretarke SAD Madlen Olbrajt, objavila je da ulaže stotine miliona u lažnu državu Kosovo!

Ćerka Olbrajtove nalazi se na čelu američke firme "Milenijum čelendž korporejšen", koja će na 'Kosovu'  investirati 236,7 miliona evra za "energetsku stabilnost". Ovaj dil sa Alis Olbrajt sklopili su takozvani premijer i predsednica lažne države Aljbin Kurti i Vjosa Osmani.

Veoma me raduje to što će dodatno biti ojačano gvozdeno prijateljstvo SAD i Kosova. Radićemo ruku podruku, svaki dan zajedno sa SAD, sve dok se ne uverimo da je ojačana međunarodna pozicija Kosova i da idemo napred ka zasluženom mestu u evroatlantskoj zajednici. Naše partnerstvo ostaje i dalje - napisala je Vjosa Osmani na Tviteru, prenosi Informer. 

Republika

Foto: youtube.com/Kohavision - KTV

Vjosa Osmani

 

General Vladimir Lazarević, sa druge strane, komentarišući ove navode, kaže da je to što rade američki i 'kosovski' zvaničnici samo nastavak pljačke nacionalnog bogatstva srpske pokrajine. 

- Nosioci te velike pljačke jesu NATO zločinci, pre svega, general Vesli Klark i Madlen Olbrajt. U tome im pomažu Kurti i Osmanijeva, i to nakon oštre poruke zločinca i glavnog NATO piromana Vilijama Vokera da je nezadovoljan i razočaran... NATO zločinci se uvek vraćaju na mesto zločina kako bi naplatili 'dividendu' sa prostora koji su još 1996. godine proglasili 'srpskim Kuvajtom'. Krajnje je vreme da Srbija pred trulom međunarodnom zajednicom postavi pitanje svoje imovine u pokrajini - apeluje Lazarević.

Republika

Foto: Printskrin/Tviter/@StateDept

Alis Olbrajt

 

"Odvratni Srbi"

Madlen Olbrajt (84), podsetimo, umrla je 23. marta 2022. godine. U svojoj karijeri je nebrojeno puta dokazala je osvedočeni srbomrzac. 

Osim što je bila jedna od glavnih zagovornika NATO agresije na našu zemlju, ostala je upamćena i po izjavi da su "Srbi odvratni" i da ih je trebalo bombardovati.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
diasporac

28.07.2022 09:29

Da Srba nije bilo nebi ni tebe bilo.

Vasilija

28.07.2022 17:37

Ne pada iver daleko od panja. Mrznja prema srpskom narodu postaje pandemijska bolest.