Ostalo da se podeli samo još 1. 000 VAUČERA! Ovo su najtraženije destinacije za letovanje u Srbiji!

Autor:

Vesti

26.07.2022

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće ovo sjajna i rekordna turistička sezona, izjavila je ministarka Tatjana Matić.

Ostalo da se podeli samo još 1. 000 VAUČERA! Ovo su najtraženije destinacije za letovanje u Srbiji!

Foto: Tanjug/FILIP KRAINČANIĆ

Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić otkrila je u Jutarnjem programu Kurir televizije da je ostalo još samo 1000 vaučera za koje veruje da će tokom dana biti podeljeni.

Ministarka Matić sigurna je da će ova godina za Srbiju biti rekordna po turizmu, a u prilog tome ide činjenica da je devizni priliv ove godine za 45 odsto veći nego predhodne.

- Ima puno razloga da budemo zadovoljni. Kovid je ostavio mnogo posledica po sektor turističko-ugostiteljske privrede. Sigurni smo da će ova godina biti rekorda, podaci već govore o tome. Imamo preko dva miliona turista koji su posetili Srbiji, imamo preko 6 i po miliona noćenja. Devizni priliv nam je preko 45% u odnosu na prošlu godinu. Vaučeri su rekordno podeljeni, mislim da ćemo danas podeliti svih 200.000 vaučera. Za televiziju Kurir jedna poslednja informacija, ostalo je još samo 1000 vaučera i mislim da će oni danas biti podeljeni. 350.000 vaučera je u ovoj godini podeljeno. Biće ovo sjajna i rekordna turistička sezona - izjavila je ministarka Matić gostujući u Jutarnjem programu Kurir televizije.

Tatjana Matić je otkrila i koje su to destinacije bile najtraženije.

- Naše banje i planine su prepune. Ovi vaučeri koji su podeljeni, najtraženije destinacije su Sijarinska Banja, Prolom Banja, Lukovo, Vrnjačka Banja, Zlatibor su najtraženije destinacije - rekla je Matić.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading