OVAKO IZGLEDA SINIŠA MIHAJLOVIĆ: Srbin se ponovo bori sa leukemijom, ali je zbog jedne stvari napustio bolnicu na 30 minuta! (FOTO)

Autor:

Sport

26.07.2022

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki borac.

OVAKO IZGLEDA SINIŠA MIHAJLOVIĆ: Srbin se ponovo bori sa leukemijom, ali je zbog jedne stvari napustio bolnicu na 30 minuta! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

Legendarni Siniša Mihajlović ponovo se nalazi na bolničkom lečenju zbog leukemije, ali je i pored toga pronašao vremena da iznenadi fudbalere Bolonje na treningu.

Popularni Barbika se već tri godine bori sa opakom bolešću. Iako je u jednom trenutku uspeo da je pobedi, ona se ponovo vratila, pa je srpski stručnjak prinuđen da se ponovo bori protiv nje.

Italijanski mediji preneli su da je Miha u ponedeljak posetio trening centar Kasteldebole. Zadržao se pola sata i iskoristio priliku da porazgovara sa svojim saradnicima i fudbalerima, kao i da ih dodatno motiviše pred početak sezone. 

Sinišina supruga Arijana je na društvenim mrežama objavila zajedničku fotografiju, na kojoj se može videti kako Mihajlović trenutno izgleda.

 

 

Jedno je sigurno, legendarni Miha u svojoj borbi neće odustati, a mi se nadamo da će uskoro zadati i konačan udarac groznoj i opakoj bolesti.

Bolonja će svoju sezonu otvoriti 14. avgusta protiv Lacija, a Mihajlović se nada da bi već od prvog kola mogao da predvodi ekipu sa klupe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading