TVITERAŠ NAPISAO URNEBESAN KOMENTAR I NASMEJAO CELU SRBIJU! Još jedan dokaz Vučićevog uspeha! (FOTO)

Autor:

Vesti

29.05.2022

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, saopštio je nakon razgovora sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom da ćemo potpisati ugovor na 3 godine sa povoljnom cenom gasa, a korisnik na Tviteru je na duhovit način objasnio koliki je to uspeh za građane Srbije

TVITERAŠ NAPISAO URNEBESAN KOMENTAR I NASMEJAO CELU SRBIJU! Još jedan dokaz Vučićevog uspeha! (FOTO)

Foto: Printscreen/Twitter

- Imali smo vrlo dobar razgovor, govorili smo o više tema, najvažnija za nas je bila naši bilateralni odnosi. Za nas je bilo najvažnije istek gasnog sporazuma posle desetogodišnjeg trajanja, 31. maja. Ono što mogu da kažem je da smo dogovorili glavne elemente koji su veoma povoljni po Srbiju. Ono što mo dogovorili je da ćemo potpisati ugovor na 3 godine, ne na mesec dana kako su neki predviđali, što odgovara Srbiji i pod dva je da će platforma i formula biti ista, tako da će cena biti povoljna. Cena će biti veoma povoljna za našu zemlju. Imaćemo po pitanju snabdevanja gasa sigurnu zimu, u zavisnosi od dodatnih razgovora znaćemo cenu  - rekao je Vučić. 

On je kazao da formula koja će se koristiti ostaje ista i da će cena biti veoma povoljna za našu zemlju.

Nakon ove informacije usledile su lavine komentara iz zemlje, ali i inostranstva.

Kako ne bi bilo nedoumice o kakvom uspehu je reč i koliko će ovaj ugovor značiti građanima Srbije, najbolje je objasnio jedan korisnik na Tviteru, prenosi Informer. 

Foto: Printscreen/Twitter

 

 

- Da vam uprostim ove komplikovane naftne i gasne formule... Dok Nemci budu cvokotali ispod jorgana, u vunenim džemperima i štrikanim gaćama braneći Ukrajinu promrzlim guzicama... Mi će se šetamo u tangama po gajbi dok veje sneg. Sad jasnije? A'e sada... Hvala Vučiću! - napisao je korisnik Milan na Tviteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading