HEROJ IZ ARANĐELOVCA SPASAO DETE SIGURNE SMRTI! Našao se na pravom mestu u pravo vreme i PRITEKAO U POMOĆ!

Autor:

Vesti

15.04.2022

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da se heroj ne postaje, već rađa dokazuje i hrabri dvadesetsedmogodišnji Nikola Milošević iz Aranđelovca, koji je brzo reagovao onda kad je bilo najpotrebnije i tako pomogao jednom detetu. Samo pukom srećom našao se u pravo vreme, na pravom mestu.

HEROJ IZ ARANĐELOVCA SPASAO DETE SIGURNE SMRTI! Našao se na pravom mestu u pravo vreme i PRITEKAO U POMOĆ!

Foto: RINA

- Stajao sam pored svog automobila kad sam spazio mladu ženu koja je za ruku vodila dečaka od oko pet godina i pričala na telefon. Razgovarajući sa nekim nije primetila da joj je sin polako iskluznuo iz ruke i krenuo sam da pretrči ulicu - priča Nikola za RINU.

Hrabri mladić nije časio ni časa, odmah je reagovao ne želeći ispred sebe da gleda potencijlani crni scenario. Iste sekunde je viknuo i potrčao ka dečaku.

- Zgrabio sam dete svom snagom i pretrčao ulicu. Samo par sekundi nakon što je mališan bio na sigurnom, tom ulicom je prošao automobil. Sam Bog kao da me je poslao u tu ulicu, ne bih ni da zamišljam šta je sve moglo da se desi. Jedino je važno što se sve završilo najbolje moguće - rekao je Nikola.

Njegov herojski čin ne bi trebalo ni da iznendađuje jer je ovaj mladić iz Aranđelovca završio Visoku školu strukovnih studija za kriminalistiku i bezbednost u Nišu i to kao najbolji u klasi sa ocenom devet.

Sada je samo još jednom pokazao da je izabrao pravi poziv, da je u službi građana ne samo u teoriji, nego ono što je najvažnije i u praksi. Kako kaže, tu je da pomogne i učiniće sve što je u njegovoj moći da se deca ali i odrasli u njegovom prisustvu uvek osete bezbedno.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mira

15.04.2022 17:22

MLADE MAJKE ,KAD IZAĐU SA DECOM,VAŽNO JE DA PRIČAJU TELEFONOM.NA DECU NIKO NE OBRAĆA PAŽNJU,NITI IH INTERESUJE DA IMOBJAŠNJAVAJU GDE SU,ŠTA VIDE,PTICE,CVEĆE,BILJKE....OVO JE DOKAZ,TELEFON,TELEFON,TELEFON.