DAČA I MIKA nisu jedini nadimci ODBEGLIH POLICAJACA i članova ŠARIĆEVOG KLANA! Evo kako su se "odazivali" na SKAJU!

Autor:

Hronika

15.04.2022

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema sumnje da je postojala "krtica" koja je Stojanoviću i Radovanoviću dojavila da će im u policija doći na vrata.

DAČA I MIKA nisu jedini nadimci ODBEGLIH POLICAJACA i članova ŠARIĆEVOG KLANA! Evo kako su se "odazivali" na SKAJU!

Foto: Printskrin

Policajci Danilo Stojanović i Milutin Radovanović, u narodu poznatiji kao Dača i Mika, za kojima se traga zbog sumnje da su bili deo kriminalne grupe Darka Šarića, imali su nadimke na kriptovanim "skaj" telefonima po čuvenim musketarima "Atos" i "Portos", piše Informer.

Postoje ozbiljne indicije da im je u neko od kolega dojavio da im se sprema hapšenje.

Prema saznanjima iz istrage, Dača i Mika su u noći između srede i četvrtka najverovatnije pobegli u Crnu Goru, i to samo nekoliko sati pre nego što im je policija zakucala na vrata.

- Za akciju hapšenja je znao mali broj ljudi i nema sumnje da je postojala "krtica" koja je Stojanoviću i Radovanoviću dojavila da će im u ranu zoru policija doći na vrata. Samo nekoliko sati pre hapšenja, u četvrtak oko 3.30 posle ponoći, uspeli su da pobegnu. Na našoj granici sa Crnom Gorom nisu registrovani, ali je crnogorska granična policija ubeležila njihov ulazak - kaže izvor iz istrage.

Inače, Stojanović je bivši načelnik Službe za kriminalističko-obaveštajne poslove u MUP, a Radovanović koordinator u direkciji policije. Navodno, blisko su sarađivali sa bivšom državnom sekretarkom u MUP Dijanom Hrkalović, koja je optužena za trgovinu uticajem, jer je sarađivala sa Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem Mesarom.

Podsetimo, Dača i Mika bili su u centru pažnje i u februaru, kada su uhapšeni zbog sumnje da su na Cvetnom trgu u Beogradu pretukli kolegu, jednog od načelnika u Interpolu M. V.

Zbog tog napada, postupak protiv njih pokrenulo je Prvo osnovno javno tužilaštvo, a od tada su bili na merama Službe za unutrašnju kontrolu MUP. Sumnja se da su upravo iz ove službe dobili informaciju da će biti uhapšeni.

 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading