ZAZIDANI PROZORI I VRATA: Misterija kuće u Srbiji, nikome nije jasno šta to vlasnik radi! (FOTO)

Autor:

Vesti

13.04.2022

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografija neobične kuće iz Sremske Mitrovice podigla je pravu buru na društvenim mrežama!

ZAZIDANI PROZORI I VRATA: Misterija kuće u Srbiji, nikome nije jasno šta to vlasnik radi! (FOTO)

Foto: printscreen/facebook

Na fotografiji koja je osvanula u jednoj grupi na Fejsbuku vidi se prizemna kuća na kojoj su vrata i prozori skroz zazidani i u koju se ne može tako lako ući!

Trava ispred dvorišne kapije ukazuje da vlasnik ne obilazi svoje imanje baš često, a šta se krije iza ovakvog njegovog poteza nije poznato. Na društvenim mrežama se međutim momentalno povela diskusija.

- Ta kuća nije misteriozna već tužna. Ona čeka mlade ljude sa puno dečije graje i smeha. Nadam se da će se to uskoro dogoditi - napisala je jedna korisnica.

Drugi korisnik opravdava potez vlasnika.

 

 

- Totalno logično. Rade ljudi u inostranstvu. Vratiće se u penziji, a dotle niko ne može da se useli - navodi taj korisnik.

- Samo tako je nažalost može sačuvati - nadovezao se treći korisnik.

Pojedini komentarišu da je kuća sablasna dok poneki smatraju da je gazda hteo da se osigura da mu u kuću ne dolaze narkomani.

Ima, međutim, korisnika koji veruju da je vlasnik samo hteo privatnost i da se vrata i prozori nalaze sa stražnje strane koja se ne vidi na fotografiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bane

13.04.2022 09:08

Vladavina prava na delu? Privatna svojina je ustavom zagarantovana, ali za kriminalce to ne važi. Njima je država sigurna kuća i čuva ih kao svoju najdražu decu. Ako se ne učini ništa uskoro će morati imovina da se čuva minirana. Nadam se da neću biti u pravu i da ćemo se dozvati pameti.