BRNABIĆEVA BEZ DLAKE NA JEZIKU! Premijerka otkrila sve o Grčićevom odlasku iz EPS-a

Autor: Republika

Vesti

19.12.2021

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi kontrolni mehanizmi u TENT-u su zakazali, od kopanja uglja preko stavljanja uglja na deponiju do ubacivanja u blokove. Nedeljama pre niko ništa nije zapazio, niko ništa nije saopštio državnom vrhu - rekla je premijerka Ana Brnabić.

BRNABIĆEVA BEZ DLAKE NA JEZIKU! Premijerka otkrila sve o Grčićevom odlasku iz EPS-a

Foto: printscreen/TV Pink

- Pripadnici BIA i MUP ispituju šta se dogodilo kada je u TENT-u u jednom trenutku ispalo šest blokova, ali i da nije došlo do sabotaže, mislim da to nikoga u lancu ne oslobađa odgovornosti za ovakav propust - rekla je premijerka Ana Brnabić gostujući na TV "Prva".

Republika

Foto: Privatna arhiva

Milorad Grčić

Na pitanje voditeljke da li to znači da možemo očekivati ostavku prvog čoveka EPS Milorada Grčića do 1. januara, Brnabić je odgovorila:

- Mislim da je to stvar formalnosti.

Ona je dodala da pre toga mora da se uspostavi sistem i da "Grčić zbog toga u ovom trenutku ne može da ode"; ali je istakla i da je samo zahvaljujući stručnosti čitavog niza ljudi, rešen problem u snabdevanju strujom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Ranko

19.12.2021 10:45

Zašto Grčić nije kopao ugalj? Zašto Grčić nije utovarivao ugalj u vagonete? Zašto Grčić nije kontrolisao kvalitet uglja? Zašto Grčić nije zaustavio ubacivanje gline u mlinove i kotlove? Za sve je kriv Grčić?

Odgovori 37 4
Stojan

19.12.2021 17:18

@Ranko - @Ranko Naravno da je kriv! Prvo i osnovno, sto je prhvatio da radi ono sto ne zna! Vodjenje takvog sistema kao sto je EPS nije isto sto i voditi pecenjaru!

Odgovori 20 11
Milojko

22.12.2021 12:17

@Ranko - Ti znas konju jedan

Vladica

19.12.2021 12:08

Sabotaža u pitanju. Da se ispitaju sve okolnosti. Zašto se o tome ćuti?

Odgovori 26 3