ŽELIM DA UPOZNAM DEVOJKU KOJA NE ZNA KO SAM: Milan Marić progovorio o LJUBAVNIM BRODOLOMIMA!

Autor:

Zabava

19.12.2021

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Marić je ponovo najpoželjniji neženja, a sada je rešio da otkrije koji je put do glumčevog srca.

ŽELIM DA UPOZNAM DEVOJKU KOJA NE ZNA KO SAM: Milan Marić progovorio o LJUBAVNIM BRODOLOMIMA!

Foto: Promo

Milan Marić važi za najpoželjnijeg glumca, a nedavno je raskinuo vezu sa bivšom devojkom Jelenom Pavlović, koja je čak 19 godina starija od njega.

Glumac je objavio da je došlo vreme za promene, a mnogi su to shvatili kao znak da je glumac ponovo singl.

 

 

Glumac je za Story govorio o ljubavi sa starijom partnerkom i tada je izjavio da mu razlika u godinama ne predstavlja nikakav problem.

- Bio sam u vezi sa starijom devojkom, bio sam i sa mlađom, imao sam divne odnose, divne veze sa nekim divnim osobama. U svim tim vezama daleko više su me interesovale neke druge stvari, a ne razlika u godinama ili slične trivijalnosti. Ako se dve osobe prepoznaju i žele da budu jedna sa drugom, ko je taj otac morala, koja je to društvena norma koja će da propiše da to nije u redu? - upitao je tada Marić.

 

 

Ipak, javnost je uveliko zaboravila da je glumac i ranije imao starije devojke, poput Nine Violić, hrvatske glumice koja je bila starija 18 godina od Marića, ali i sa poznatom kolumnistkinjom Vanjom Bahilj, koja je starija samo devet godina. Milan je tada za Story istakao da je njihova veza trpela veliki pritisak od strane medija.

 

 

- Mi smo čuvali vezu od medija ali nije nam to uvek polazilo za rukom. Ta veza je sada već davno završena. Ali zašto to nekoga zanima? Ljudi bi trebalo da se bave svojim odnosima i ne ulaze u tuđe - ogradio se Milan.

 

 

Glumac je sada ponovo slobodan, pa je dao neke smernice starijim damama kako da ga osvoje.

- Idealno bi bilo da upoznavanje sa tom potencijalnom osobom krene bez njenog predznanja o mom životu, ali to je sve teže. Čitao sam da Monika Beluči nije znala ko je Vinsent Kasel kada su počeli da se zabavljaju, pa se nadam da je onda ipak moguće. Ako može Vinsent, mogu i ja - našalio se glumac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Nata

22.12.2021 22:59

Ko je ovaj dečko? 😊

Odgovori 17 1
Kaća

26.12.2021 06:50

@Nata - Stvarno neznam, al lep neki dečko