VUČIĆ PRIZNAO! Da nismo uradili šta smo uradili, mogao bih samo da UZMEM KANAPČE I OBESIM SE!

Autor:

Vesti

10.10.2021

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić je tokom svog obraćanja građanima nakon sastanka sa ministrom spoljnih poslova Rusije govorio i o energetici.

Republika

Foto: printscreen/RTS

Predsednik Aleksandar Vučić kaže da je sreća što smo uveli gasovod

 

- U celom svetu se govori samo o energetici. Energetika, voda i hrana su važna o budućnosti sveta. I ova druga dva pitanja vezana su za prvo. Postoji pet razloga za današnju krizu. Prvi su karbon takse, urađeno je brzo, na prečac. Drugo, ne zaboravite da je ovde već kraj druge godine od kada imamo koronavirus, suočavale su se države sa privrednim problemima. Pod tri, nisu sklapali dugoročne ugovore,  sa kim su mogli nego sa Rusijom - rekao je Vučić i nastavio:

- Sad se svi vraćaju i odjednom hoće ugalj, meni su govorili da sam lud zašto ne zatvorim rudnike uglja. Sad ću da ih pitam šta će da rade sa nestankom struje. Imaćemo krizu narednih šest meseci,  a bojim se da ne bude dve godine. Ta kriza uticaće na povećanje cena hrane i svega, kod nas nešto manje, ali zato sam zahvalan Rusiji.  Meni nije teško da priznam i kada pogrešimo, ali šta ja tu da radim. Srećom, imali smo hrabrosti da uvedemo gasovod, da to nismo uradili mogao bih samo da uzmem konopče da se obesim ovde pred vama - dodao je predsednik Srbije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
TADEJ

11.10.2021 07:07

Nas predsednik je uradio najbolje za Srbiju, i nije zatvarao rudnike!