SRAMOTA, NUNS PODRŽAVA NAPAD NA LAĐEVIĆA! Bodrožić: Ne znam što bih se izjašnjavao o sukobu dva građanina na ulici!

Autor: Republika

Vesti

01.10.2021

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik nazovi Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) Željko Bodrožić na sramotan način je prokomentarisao napad na Milana Lađevića i pretnje smrću koje je dobio glavni urednik Srpskog telegrafa.

Republika

Foto: youtube.com/TV Prva

Sramotno ponašanje Željka Bodrožića po pitanju napada na Milana Lađevića

Predsednik NUNS Željko Bodrožić nije napravio izuzetak svog pravila ni u slučaju napada na glavnog urednika Srpskog telegrfa Milana Lađevića.

On je čak i pretnje smrću glavnom uredniku jednih od najčitanijih i najuticajnijih novina u Srbiji iskoristio ne da sa pozicije, koja ga na to obavezuje, stane u zaštitu kolega i slobodnog novinarstva, već za nastavak političkog aktivizma. 

- Ne znam što bih se izjašnjavao o sukobu dva građanina na ulici?! Ko je tu novinar? Za jednog od te dvojice sam čuo da je upao u kriminal, da se bavi reketiranjem, da za novac proganja i siluje ljude, da je kvaran i zao, i da sarađuje sa korumpiranim pandurima, a za ovog drugog vidim da ni Vi ne znate ko je, pa ako se ustanovi da je novinar ili medijski radnik, nazovite me da se izjasnim - naveo je Bodrožić na molbu da prokomentarise napad na glavnog urednika Srpskog telegrafa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Marko

01.10.2021 14:16

Ne valja ti ovo bodrozicu, uopšte, nisi profesionalab a to ne valja

Teodora

01.10.2021 14:19

Pa i ako je samo obican gradjanin, znaci po vasem misljenju G. Bodrozicu to je normalno i opravdano da se tek tako preti ubistvom u sred bela dana u centru grada?! Pa podhitno na neko lecenje trebate da idete i to na neki duzi period. SRAMOTA!

Miloš

01.10.2021 15:09

Šta očekivati od secikese i grebatora Bodrozica.Stalno se uvlačio i grebo u školi.Bio i osto mufljuz.Znamo koje i nemojte trošiti farbu bespotrebno.

Bonaparta

01.10.2021 15:36

Šta očekujete od Đilasove podguzne muve? Da je pucano na Lađevića i da je nedaj bože ubijen, on bi rekao da je verovatno to zaslužio. Mora gazdi da se uvuče do kraja u pozadinu.