SRAMOTA, NUNS PODRŽAVA NAPAD NA LAĐEVIĆA! Bodrožić: Ne znam što bih se izjašnjavao o sukobu dva građanina na ulici!

Autor: Republika

Vesti

01.10.2021

14:11

Predsednik nazovi Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) Željko Bodrožić na sramotan način je prokomentarisao napad na Milana Lađevića i pretnje smrću koje je dobio glavni urednik Srpskog telegrafa.

SRAMOTA, NUNS PODRŽAVA NAPAD NA LAĐEVIĆA! Bodrožić: Ne znam što bih se izjašnjavao o sukobu dva građanina na ulici!

youtube.com/TV Prva

Komentari (8)

Loading
Marko

01.10.2021 14:16

Ne valja ti ovo bodrozicu, uopšte, nisi profesionalab a to ne valja

Teodora

01.10.2021 14:19

Pa i ako je samo obican gradjanin, znaci po vasem misljenju G. Bodrozicu to je normalno i opravdano da se tek tako preti ubistvom u sred bela dana u centru grada?! Pa podhitno na neko lecenje trebate da idete i to na neki duzi period. SRAMOTA!

Miloš

01.10.2021 15:09

Šta očekivati od secikese i grebatora Bodrozica.Stalno se uvlačio i grebo u školi.Bio i osto mufljuz.Znamo koje i nemojte trošiti farbu bespotrebno.

Bonaparta

01.10.2021 15:36

Šta očekujete od Đilasove podguzne muve? Da je pucano na Lađevića i da je nedaj bože ubijen, on bi rekao da je verovatno to zaslužio. Mora gazdi da se uvuče do kraja u pozadinu.

Ive

01.10.2021 17:17

Cuj ovog... Pa daj onda da i tebe biju pa sto bi neko zbog toga reagovao

Karma

01.10.2021 17:25

Takav komentar može da izgovori samo čovek potpuno poremećenih vrednosti i psihopata. Umislio je Bodrožić da je mnogo važna faca - zaboravlja da svakoga, kad tad, stigne karma i na naplatu stignu svi računi. Njegov će po svemu sudeći biti poveliki ... A neće biti Đikija da ga zaštiti i sačuva od neminovnog.

Владан Окорић

01.10.2021 17:40

Шеф НУНС (Независно удружење новинара Србије) Жељко Бодрожић има богату прелетачку биографију. Који се иначе јавности у Србији и представницима страних амбасада представља као главни заштитник професионалног извештавња. Ђиласова странка (покушајте да се не насмејете: Странка слободе и правде) у којој се налази и чувена шетачица Мариника Тепић његове новине дали као пропагадни материјал. Ђилас је купио НУНС на сличан начин на који је купио и ДС. Препорука за место председника НУНС је била та што је било члан следећих политичких партија/опција: 1. Демократска странка (скраћено ДС) 2. Лига социјалдемократа Војводине (скраћено ЛСВ) 3. Покрета "Отпор" (чувена песница) 4. Грађанског савеза Србије (скраћено ГСС) 5. Либерално-демократска партија (скраћено ЛДП) 6. Покрет слободних грађана (скраћено ПСГ) Оно што је познато и утврђено! Ето толико о дотичном "gосподину" који јавно подржава насиље над неистомишљеницима, па на крају пресудите сами.

ZAvram

01.10.2021 19:46

Од овог подлаца, гмизавца, среброљупца, србомрсца, Ђиласовог .упеувлакача...шта друго очекивати? Гмижите, лигаавци, увијајте се као змије на огњу, смрдљиви балегари! Неће ни ваше задуго! А шта рекоше заштитници, које овај народ плаћа? Мук? И њих ћемо се напролеће ратосиљати. Новинару Милану Лађевићу свесрдна подршка и свако добро, такође Колегијуму СТ, и Милановој породици!