JADRANKA JOKSIMOVIĆ SE OGLASILA POVODOM NAPADA NA LAĐEVIĆA: Očekujem da medijska udruženja reaguju i osude ga!

Autor:

Vesti

01.10.2021

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović reagovala je na napad na glavnog urednika Srpskog telegrafa Milana Lađevića.

Republika

Foto: Tanjug/TANJA VALIČ

Jadranka Joksimović, ministarka za evropske integracije

- To je nedopustiv napad na novinara koji, kao i svi drugi napadi mora da bude procesuiran. Očekujem da medijska udruženja reaguju i osude, a da Radna grupa za bezbednost, u kojoj su predstavnici tužilaštva i MUP i medijskih udruženja novinara koju smo formirali u skladu sa novom medijskom strategijom, taj slučaj unese u evidenciju i da svako uradi svoj deo posla - poručila je Joksimovićeva.

Podsetimo, glavni urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević napadnut je jutros u centru Beograda na semaforu, nakon čega je nepoznati muškarac pobegao.

Incident se dogodio na semaforu u centru grada na uglu Vlajkoviće ulice i Trga Nikole Pašića kada je napadač izenada pretrčao na crveno svetlo samo da bi došao do Lađevića i udario ga u rame, a zatim mu i uputio ozbiljne pretnje po život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading