PREDRAG SARAPA OSUDIO NAPAD NA LAĐEVIĆA: Zna se ko je odgovoran i ko podgreva atmosferu linča u društvu!

Autor: Republika

Vesti

01.10.2021

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar i voditelj na TV Pink Predrag Sarapa osudio je napad na glavnog urednika Srpskog telegrafa Milana Lađevića istakavši da je to posledica atmosfere koja je stvorena u društvu stalnim prozivanjem, napadima, pljuvanjima, vređanjem i pretnjama koje deo opozicije svakodnevno iznosi.

Foto: dailymotion.com/printscreen

Predrag Sarapa o napadu na Milana Lađevića

Sarapa je istakao da se ostvaruje ono što je Bulatović rekao, da će svako imati nekoga da juri, a da je direktan napad na urednika Srpskog telegrafa za svaku osudu.

- Napad na bilo koga, a posebno na novinare je za svaku osudu. Napad na Lađevića je posledica atmosfere koja je stvorena u društvu stalnim prozivanjem, napadima, pljuvanjima, vređanjem i pretnjama koje deo opozicije svakodnevno iznosi. Evo ostvaruje se ono što je rekao Bulatović da će svako imati nekoga koga će da juri - kazao je Sarapa.

On je istakao i da je atmosfera takva da svako može da pomisli da može da uradi šta hoće.

- Napravljena je atmosfera linča da svaka budala može da pomisli da može da radi šta hoće. Zna se ko je odgovoran i ko podgreva ovakvu atmosferu u društvu, jedan deo javne medijske scene koji psuje majke, deo političke scene poput Bularovića i Marinike koji prave atmosferu linča u društvu - istakao je Sarapa. 

Podsetimo, glavni urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević napadnut je jutros u centru grada, na raskrsnici Trga Nikole Pašića i Vlajkovićeve, kada ga je nepoznati muškarac odgurnuo i rekao mu "Ubiću te".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading